Anker


20 augustus'18 Anker Croque-Dag 

Op maandag 20 aug'18 organiseert Anker een Croque-Dag voor zijn leden.
Dit zal doorgaan in de kleine feestzaal van De Kring (in de Guido Gezellelaan) dit tussen 11u00 en 14u30.
Het Praatcafé is er voor iedereen en je kan er buiten een lekkere tas koffie frisdrank of bier een lekkere Croque Monsieur eten.
Zie op de foto hierlangs wat u te wachten staat. En daarboven op nog aan een democratische prijs. Prijs de dag zelf betalen en meer info klik hier
De Kring Heusden centrum De Kring Heusden Guido Gezellelaan 13  dit tussen 11:00-14:30

18 juni 2018 ANKER CROQUE-DAG 

Op maandag  18 juni '18 organiseert Anker een Croque-Dag voor zijn leden. Dit zal doorgaan in de kleine feestzaal van De Kring (in de Guido Gezellelaan) dit tussen 11u00 en 14u30. 

Het Praatcafé is er voor iedereen en je kan er buiten een lekkere tas koffie frisdrank of bier een lekkere Croque Monsieur eten. Zie op de foto hierlangs wat u te wachten staat. En daarboven op nog aan een democratische prijs.
De Kring Heusden centrum
De Kring Heusden Guido Gezellelaan

11:00-14:30   

                            
09 juni '18 Anker mocht meer dan 100 pannenkoeken eters verwelkomen 


 
't was warm aan het fornuis, maar de people van Anker organiseerde een ""Pannenkoekendag"" in de feestzaal van de Kring. Dus alles hens aan dek en na het deeg maken werd er met 2 pannen de pannekoeken voor + 100 mensen gebakken.  Het was werkendag tussen 14 u en 18 uur en iedereen genoot van de heerlijke pannenkoeken.

Forellen vangen op 26 mei Beemdenhof

  
Bij Anker word het visgerief ondertussen weer bovengehaald, de lijntjes nagekeken en nazicht gedaan dat alles op de juiste plaats zit in de koffer. Schepnet is het laatste dat word bekeken want op 26 mei eerstkomende zullen zij in groep de forellenvijver op Beemdenhof afhuren om er samen een mooie gezellige dag van te maken.

Samen vissen, misschien niet om de meeste vis boven te halen maar wel om te genieten en gezellig onder elkaar een dagje door te brengen. Aan de vijver zullen buiten drank ook  de originele HOT-DOGS aanwezig zijn. Inschrijven kan je via Benny Schops op GSM 0497 24 87 24Op maandag 07 mei'18 organiseert Anker een Croque-Dag voor zijn leden. Dit zal doorgaan  in de kleine feestzaal van De Kring (in de Guido Gezellelaan) dit tussen 11u00 en 14u30. Het Praatcafé is er voor iedereen en je kan er buiten een lekkere tas koffie frisdrank of bier een lekkere Croque-Monsieur eten. Zie op de foto hierlangs wat u te wachten staat. En daarboven op nog aan een democratische prijs.
28 april '18 Anker met busuitstap naar Trier Duitsland


    
  
Vandaag gingen de leden en niet-leden van Anker een uitstap doen naar Trier ( Duitsland ), daar aangekomen hebben we een stadswandeling gedaan van 6km. We vertrokken aan Porte Nigra (zwarte poort), origineel was die heldergeel maar door de vervuiling werd ze zwart, vervolgens gingen we naar het stadtsmuseum, je ziet er kunstwerken, schilderijen, beeldhouwwerken, toen gingen we naar het Driekoningenhuis gebouwd in 1200. Toen waren de eertste twee verdiepingen zonder openingen, dit was de beste manier om overvallers buiten te houden.

Op de Hauptmarkt staat een oude fontein van eind 16de eeuw, na een paar straten kwamen we aan, aan de Dom en Liebfrauenkirche, ze was vroeger tweemaal zo groot maar werd verschillende keren vernield, vervolgens ging de weg naar de Basilika gebouwd door Keizer Constantijn, vandaar werd het grootste gebouw uit de oudheid, als we uit de Basilika komt en je naar links de trappen op gaat komen we aan het Keurvorstelijk Paleis, we wandelen naar links en volgen we het brede lang wandelpad langs een open grasplein en op het einde kwamen we aan bij de Kaisersthermen, dat op de rand van de stad ligt, na het bezoek aan het Amfitheater ging de weg vervolgens naar het badhuis Barbaratthermen, de Romeinse brug en het laatste kwamen we aan de Karl Marx Haus, waar het einde was van de stadswandeling. Met veel dank aan Benny Schops voor deze info en foto's


11 mrt'18  Anker mocht meer dan 270 eters ontvangen waarvoor zij iedereen bedanken

 
Het was weer een drukke dag in de voetbalkantine van KVV Heusden-Zolder, want Anker organiseerde een spaghettidag en het was weer een geslaagde dag want er waren een 270 eters komen opdagen en allemaal hun buikje vol en tevreden naar huis. Met dank aan Benny schops voor deze info en foto


01 mrt'18 Anker spaghettidagAnker Spaghettifestijn zal plaats vinden op zaterdag 10 maart
Je kan komen aanschuiven tussen 11u.30 – 14u. & 17u. – 20u.
Deze spaghettifestijn zal doorgaan in Voetbalkantine K.V.V. Heusden-Zolder De Nieuwe Dijk 35 Heusden
Op voorhand inschrijven 0497/24 87 24 (Schops Benny )
spaghetti €5
kinderspaghetti €3
Spaghetti + ½ haan €9
½ haan + compot €5
vegetarische spaghetti €5


  05 maart'18 Anker CROQUE-Dag 


Op maandag 05 maart'18 organiseert Anker een Croque-Dag voor zijn leden. Dit zal doorgaan  in de kleine feestzaal van De Kring (in de Guido Gezellelaan) dit tussen 11u00 en 14u30. Het Praatcafé is er voor iedereen en je kan er buiten een lekkere tas koffie frisdrank of bier een lekkere Croque-Monsieur eten. Zie op de foto hierlangs wat u te wachten staat. En daarboven op nog aan een democratische prijs.
05 febr'18 Speciaal bezoek bij Anker vandaag


Het was weer croque-dag bij Anker, er kwam heel wat volk opdagen zoals altijd. Maar toch een verrassing van formaat voor het Anker bestuur als een gedeelte va het schepencollege en Burgemeester Mario Borremans kwam opdagen om ook mee te genieten van een lekker croque.

Het ANKER bestuur  genoot er van en wil dan ook iedereen van harte danken


Op maandag  05 Februari '18 organiseert Anker een Croque-Dag voor zijn leden. Dit zal doorgaan  in de kleine feestzaal van De Kring (in de Guido Gezellelaan) dit tussen 11u00 en 14u30. Het Praatcafé is er voor iedereen en je kan er buiten een lekkere tas koffie frisdrank of bier een lekkere Croque-Monsieur eten. Zie op de foto hierlangs wat u te wachten staat. En daarboven op nog aan een democratische prijs.Op maandag 15 januari '18 organiseert Anker een Croque-Dag voor zijn leden. Dit zal doorgaan  in de kleine feestzaal van De Kring (in de Guido Gezellelaan) dit tussen 11u00 en 14u30. Het Praatcafé is er voor iedereen en je kan er buiten een lekkere tas koffie frisdrank of bier een lekkere Croque-Monsieur eten. Zie op de foto hierlangs wat u te wachten staat. En daarboven op nog aan een democratische prijs.


18 dec'17 Anker met kerstmaaltijd en band die kerstliederen speelde. 

 
     
Praatcafé was vandaag een beetje in het thema van kerstmis bij Anker, de zaal en de tafels waren mooi versierd en er was deze keer een orkestje dat kerstliederen speelde. In de plaats van een croque werd er een warme maaltijd ( soep - hoofdgerecht - dessert ) gereserveerd aan 160 personen die zich ingeschreven hadden.

De mensen waren zeer content dat we dat kunnen verwezelijken, ik zegt altijd als ge een goed team heb van medewerkers, kunt u heel veel doen. Namens het bestuur willen wij iedereen een ZALIG KERSTFEEST EN EEN GELUKKIG NIEUWJAAR toe wensen en hopelijk zien we elkaar terug in 2018. Hier ziet u wat enkele sfeer beelden. Met veel dank aan Benny Schops


09 dec'17 Anker met zo'n 60 tal  met de bus naar Monschau voor de kerstmarkt.

  
    
Vandaag om 9u vertrok een autobus met de leden van Anker richting Monschau ( Duitsland ). Daar aangekomen zijn wij de drie kerken gaan bezoeken, namelijk de Mariakerk, Evangelische kerk in barokstijl en de Rooms-Katholieke kerk. Even daarna zijn we te voet de kasteel van de hertogen van Gullik gaan bezoeken dat boven op de berg ligt. Dan zijn wij de Glasheutte ( glasfabriek ) gaan bezoeken waar ze het glasblazen nog kan bekijken en zo te voet naar de mosterdmolen geweest, waar ge 23 soorten mosterd kunt kopen. Maar wij kwamen vooral voor de kerstmarkt dat s'avonds mooi verlicht is en gezellig was met mooie kraampjes. En s'avonds moe, uitgeput en met blije gezichten reden wij weer richting Heusden. Tot de volgende uitstap dat er zeker aankomt in het volgend jaar.Met veel dank aan Benny Schops
Op maandag 18 december organiseert Anker een Croque-Dag voor zijn leden. Dit zal doorgaan  in de kleine feestzaal van De Kring (in de Guido Gezellelaan) dit tussen 11u00 en 14u30. Het Praatcafé is er voor iedereen en je kan er buiten een lekkere tas koffie frisdrank of bier een lekkere Croque-Monsieur eten. Zie op de foto hierlangs wat u te wachten staat. En daarboven op nog aan een democratische prijs.
04 dec'17 Praatcafé Anker kreeg hoog bezoek...

  
 
  
Vandaag was er hoog bezoek op het praatcafé van Anker. Namelijk zwarte piet kwam binnen, maar zonder sinterklaas want die was ziek door het slechte weer van de afgelpopen dagen. Hij deelde snoepzakjes uit aan de mensen die croque kwamen eten. Met veel dank aan Benny Schops


Op maandag 04 december organiseert Anker een Croque-Dag voor zijn leden. Dit zal doorgaan  in de kleine feestzaal van De Kring (in de Guido Gezellelaan) dit tussen 11u00 en 14u30. Het Praatcafé is er voor iedereen en je kan er buiten een lekkere tas koffie frisdrank of bier een lekkere Croque-Monsieur eten. Zie op de foto hierlangs wat u te wachten staat. En daarboven op nog aan een democratische prijs.

30 okt'17  Anker laat zich uitwaaien an zee 

 
 
 
De actieve leden van Anker trokken het afgelopen weekend naar zee om samen te brainstormen over het nieuwe werkjaar. Plannen genoeg maar die oeten ook steeds uitvoerbaar zijn voor de medemens .... Daarbuiten is het leuk om zo een weekend samen door te brengen je leert elkaar beter kennen en er is zeker veel plezier gemaakt. Alleen het weer mocht beter geweest zijn. Met dank aan Benny Schops voor de info en foto's


Anker CROQUEdag op maandag 16 oktober
Op maandag 16 oktober organiseert Anker een Croque-Dag voor zijn leden. Dit zal doorgaan  in de kleine feestzaal van De Kring (in de Guido Gezellelaan) dit tussen 11u00 en 14u30. Het Praatcafé is er voor iedereen en je kan er buiten een lekkere tas koffie frisdrank of bier een lekkere Croque-Monsieur eten. Zie op de foto hierlangs wat u te wachten staat. En daarboven op nog aan een democratische prijs. https://fotografie-rudi-coomans.blogspot.be/p/anker.html

10 okt'17 Anker en zijn leden naar optreden Dana Winner in cc Muze

  
  
Vandaag is Anker met enkelen tientallen personen  naar het optreden  gaan kijken van Dana Winner in het CC Muze te Zolder. Iedereen genoot van de prachtige stem van de Limburgse nachtegaal. Na de show kregen wij allemaal een tas koffie en een lekkere stuk taart aan geboden door de senioren van de Zandloper. Een prachtige namiddag voor iedere van ons. Met veel dank aan Benny Schops https://fotografie-rudi-coomans.blogspot.be/p/anker.html


07 okt'17 Anker is met 13 personen gaan vissen en haalden 52 forellen boven.

 
  
   
Vandaag is Anker weer gaan vissen op forel op de forellenvijver te Berkenbos. Er waren 13 vissers ingeschreven en 52 forellen werden er boven gehaald. Moet wel fris geweest zijn aan de forellenvijver, maar sfeer is er steeds genoeg met Anker. Met dank aan Benny Smeets https://fo
tografie-rudi-coomans.blogspot.be/p/anker.html

02 oktober '17 Anker Croque-dag 

  
Gisteren kwamen er  weer vele mensen bij Anker terecht voor de Croque-Dag in de kleine feestzaal van De Kring. Croque maken aan de lopende band en toch iedereen met het kleinst aantal wachttijd laten wachten. En tussendoor waren er de gesprekken in het praatcafé ....  Buikje rond gevuld , veel gelachen en dan naar huis toe. Dank aan Benny Schops https://fotografie-rudi-coomans.blogspot.be/p/anker.htmlOp maandag 18 september organiseert Anker een Croque-Dag voor zijn leden. Dit zal doorgaan  in de kleine feestzaal van De Kring (in de Guido Gezellelaan) dit tussen 11u00 en 14u30. Het Praatcafé is er voor iedereen en je kan er buiten een lekkere tas koffie frisdrank of bier een lekkere Croque-Monsieur eten. Zie op de foto hierlangs wat u te wachten staat. En daarboven op nog aan een democratische prijs. https://fotografie-rudi-coomans.blogspot.be/p/anker.html
Op maandag 04 september organiseert Anker een Croque-Dag voor zijn leden. Dit zal doorgaan  in de kleine feestzaal van De Kring (in de Guido Gezellelaan) dit tussen 11u00 en 14u30. Het Praatcafé is er voor iedereen en je kan er buiten een lekkere tas koffie frisdrank of bier een lekkere Croque-Monsieur eten. Zie op de foto hierlangs wat u te wachten staat. En daarboven op nog aan een democratische prijs. https://fotografie-rudi-coomans.blogspot.be/p/anker.html21 aug.'17 Anker Croque-Dag moest vandaag 250 croque's bakken een nieuw record 

 
   
Vandaag was het weer praatcafé dat Anker organiseert in de kleine feestzaal van café "De Kring", het record werd weer verbroken, er werden er zo maar 250 croque's gebakken. Namens het bestuur wil ik iedereen bedanken voor de steun. Met veel dank aan Benny Schops voor foto's en informatieOp maandag 21 augustus organiseert Anker een Croque-Dag voor zijn leden. Dit zal doorgaan  in de kleine feestzaal van De Kring (in de Guido Gezellelaan) dit tussen 11u00 en 14u30. Het Praatcafé is er voor iedereen en je kan er buiten een lekkere tas koffie frisdrank of bier een lekkere Croque-Monsieur eten. Zie op de foto hierlangs wat u te wachten staat. En daarboven op nog aan een democratische prijs.
Op maandag 07 augustus organiseert Anker een Croque-Dag voor zijn leden. Dit zal doorgaan  in de kleine feestzaal van De Kring (in de Guido Gezellelaan) dit tussen 11u00 en 14u30. Het Praatcafé is er voor iedereen en je kan er buiten een lekkere tas koffie frisdrank of bier een lekkere Croque-Monsieur eten. Zie op de foto hierlangs wat u te wachten staat. En daarboven op nog aan een democratische prijs.
https://fotografie-rudi-coomans.blogspot.be/p/anker.html
09 juli'17 Anker organiseerd busreis naar Monschau op 09 December

 
  
  
Op zaterdag 9 december 2017 organiseerd Anker een busuistap richting Monschau ( Duitsland ),
Vertrek om stipt om 8.45u aan het Koning Boudewijnplein te Heusden.
De prijs bedraagt €5 voor de personen die minstens 10 stempels hebben op hun groene stempelkaart
 en €10 voor de personen die geen stempelkaart hebben.
Inschrijven kan vanaf de volgende praatcafé op maandag 7 augustus 2017 of telefonisch op het nummer 0497/24 87 24.
Op maandag 03 juli organiseert Anker een Croque-Dag voor zijn leden. Dit zal doorgaan  in de kleine feestzaal van De Kring (in de Guido Gezellelaan) dit tussen 11u00 en 14u30. Het Praatcafé is er voor iedereen en je kan er buiten een lekkere tas koffie frisdrank of bier een lekkere Croque-Monsieur eten. Zie op de foto hierlangs wat u te wachten staat. En daarboven op nog aan een democratische prijs

03 juni 2017 Pannenkoekendag bij Anker deze namiddag

 
   
Anker  had vandaag de pannenkoekendag en dat mocht doorgaan  in de kleine feestzaal van “De Kring”. Het was weer feest vandaag op de jaarlijkse pannenkoekendag dat Anker organiseerde, meer dan 200 pannenkoeken werden er gebakken, en de mensen waren zeer tevreden dat ze lekker waren. Altijd veel sfeer bij Anker daar moet je ook een keer langs gaan. Met veel dank aan Benny

27 mei 2017 Anker is op forel gaan vissen aan het Beemdenhof

       
Oorspronkelijk schreven zich 14 leden in om vandaag te gaan vissen met ANKER in Hal op de forelvisvijver Beemdenhof  bij Irene. Maar door de hitte kwamen er maar 7 personen opdagen, niet getreurd de vissers wisten al snel hun hengels in het water te laten en de vangst was gestart. De meegekomen vrouwen genoten van het mooie terras en de frisdranken. Rond de middag maakte ze dan de heerlijkste Hot-Dogs klaar, en dan buiten zo samen eten is altijd heerlijk. Toch de visvangst was niet zo goed, want de forellen hebben niet veel gebeten met dit zomers weer.


06 mei'17 Uitstap van Anker naar Amsterdam met 80 personen.

        
Onder een stralende zon zijn wij met 80 personen s’morgens om 8u. vertrokken in Heusden richting Amsterdam en om 10u. zijn wij daar aangekomen. En allemaal blijgezind zijn wij s’avonds om 18u. vertrokken richting huiswaarts. Met veel dank aan Benny Schops29 mei 2016 Een dag visplezier op forel met Anker
 

  
  
Onder een mooie lentezon is Anker met 9 personen gaan vissen op de forellenvijver “Beemderhof” te Hal, Grondelaers Michel was die de eerste forel naar boven haalde. Irene had s’morgens 40 forellen opgezet en in totaal heeft Anker er 36 uit de vijver gevist. S’avonds was iedereen blij met de vangst en is het voor herhaling vatbaar. Ik zou zeggen tot 8 oktober 2016 allemaal.