zaterdag 25 mei 2024

2de editie "MEMORIAL Johnny Leten" op Noordberm


Vandaag, zaterdag 25 mei, vond de tweede editie van het jeugdtoernooi "MEMORIAL Johnny Leten" plaats op de terreinen van SK Heusden 06. Dit toernooi is opgedragen aan onze veel te vroeg overleden vriend, speler en trainer Johnny Leten.

Het evenement trok veel publiek, bestaande uit supporters die met de jeugdspelers waren meegereisd naar Noordberm. De 10 ploegen van SK Heusden 06 waren natuurlijk aanwezig, en in totaal schreven zich ongeveer 35 teams in voor dit mooie toernooi RC Hades (het ploegje van Johnny Letens kleinzoon), FC Diest, KVK Beringen, KFC Eksel, KFC Wezel Sport, KSK Kasterlee... De U13-teams mochten het toernooi openen op zaterdag 25 mei omstreeks 10 uur, gevolgd door wedstrijden van de U15, U17 en U21. Deze teams speelden met een klassement en streden om de 'beker'.

Een dikke pluim gaat uit naar alle vrijwillige medewerkers die de hele dag hebben geholpen om het toernooi in goede banen te leiden. Voor de hongerige toeschouwers en spelers waren er kebab, frietjes, hotdogs en ijsjes beschikbaar.

Het was een fijne dag met goed voetbal op de velden van Noordberm, en er heerste een geweldige sfeer dankzij de ouders die hun jongens flink aanmoedigden.
Dank aan Frederique Jamart voor de fotobijdrage