dinsdag 22 november 2022

Chiro Berkenbos viert Christus Koning


Zondag was het Christus Koning. Chiro Berkenbos startte de dag met een viering in de kerk van Berkenbos. Het koor zong er de pannen van het dak onder begeleiding van onze Chiroband! Héél fijn dat er zoveel familie, vrienden en sympathisanten naar de viering zijn komen kijken!

Na de viering wandelden we naar de Chiro waar we allemaal samen een super tof massaspel speelden. Na al dat geravot konden we ‘s middags genieten van heerlijke spaghetti. En omdat de Chiro de enige plek is waar (bijna) alles kan en mag, werd er uiteraard zonder bestek gegeten.

Een dikke merci aan de oudleiding en onze veebee Kevin die de spaghetti voor ons bereidden, D-A-N-K-U!!! Er waren bovendien een heleboel leden die de kleurplaat zo mooi mogelijk hadden ingekleurd maar er kan maar 1 winnaar zijn. Onze onschuldige hand trok de tekening van rakwi Milan! Hij mag deze zomer gratis mee op bivak, joepie!

 Namiddag beleefden de leden een leuke zondag in eigen afdeling! HET WAS WEER EEN ZEER GESLAAGDE DAG!!! Met veel dank aan Helena Ceunen