woensdag 3 juli 2024


BLOEMENROCK in Hof Ter Bloemen

De zomerhappening van 2024 was zeker deze namiddag te beleven tijdens "BLOEMENROCK". Ditmaal werd het festival in de grote kantine gehouden van WZC Hof ter Bloemen door het minder goede weer. Heel wat aanwezige bewoners en hun familie vierden samen in de feestzaal. De sfeer zat onmiddellijk goed en iedereen genoot op zijn manier.

Dit jaar waren er geen frietjes, maar wel ijscoupes verzorgd door het ergo-animatieteam. Er was keuze uit vers fruit, banana split, dame blanche en kinderijsje. Daarnaast kon men kiezen tussen een fris pintje, limonade of andere frisdranken. Voor degenen die iets warmers wilden drinken, was er koffie, thee of warme chocomelk.

Johny Frederix zorgde voor animatie en zang in het woonzorgcentrum, wat meteen een succes was. De ouderen konden direct meezingen, wat de stemming uiteraard alleen maar beter maakte in de kantine.

Genieten was de bedoeling voor deze namiddag en het werd een geslaagde editie van "BLOEMENROCK". Veel dank aan Frederique Jamart voor deze foto's.