zaterdag 15 juni 2024

Vechtersbazen sleuren man uit auto in Heusden: slachtoffer naar ziekenhuis afgevoerd

Een man uit de regio Heusden is zaterdag in de late namiddag voorgeleid bij de onderzoeksrechter in Hasselt. Hij wordt verdacht van slagen en verwondingen tijdens een vechtpartij in Heusden, waarbij een man ernstig werd toegetakeld en voor verzorging naar het ziekenhuis werd gebracht.

Zo kwamen gisterenavond rond de klok van 21 uur een melding binnen van een grote vechtpartij op de Pastoor Paquaylaan. Enkele ploegen van de  politie snelden er naartoe en zagen dat het een geweldige vechtpartij was. Een grijze auto met daarin een persoon was het doelwit geworden van de vechtpartij.
De auto was het onmiddellijke doel en zo werden de ruiten en deuren zwaar beschadigd en de man werd er uitgehaald en werd zwaar toegetakeld door zo'n 15 tal vechtersbazen. Binnen de korste tijd waren er veel kijklustigen afgezakt  en zagen alles gebeuren, ook hoe de onmiddellijke buurt heel wat schade opliep.
De man beweerde zijn sleutel en gsm kwijt te zijn maar hij werd toch overgebracht naar het hospitaal terwijl de politie enkele van de amokmakers kon inrekenen. De politie bekeek al enkele beelden om andere verdachten te kunnen indentificeren. Heb je ook beelden mag je deze altijd ter beschikking geven aan de politie