zaterdag 1 juni 2024

Bar Joseph: Jouw Hotspot Tijdens de Zomer


Dank aan Robrecht Froyman voor de mooie foto's
Op Domein Bovy is er weer een nieuwe trekpleister: Bar Joseph. Vandaag opende het terras en binnenkort volgen Bistro Bovy en de feestzaal Bovy Events en de officiele opening zou pad binnen 3 a 4 weken plaatsvinden. Het domein, geliefd door wandelaars en natuurliefhebbers, is nu verrijkt met deze nieuwe culinaire ervaring dankzij twee ervaren horecaondernemers die de concessie hebben verkregen. Ontspannen bij Bar Joseph

Tijdens de zomermaanden kun je genieten van Bar Joseph, een zomerse pop-up bar vernoemd naar Joseph Bovy, de voormalige gouverneur van Limburg, die ooit in de kasteelhoeve woonde. Hier kun je ontspannen met een verfrissend drankje, genieten van ambachtelijke ijsjes of proeven van traditionele hapjes in een betoverende omgeving.

Bistro Bovy: Authentieke Culinaire Beleving
Bistro Bovy biedt een unieke combinatie van culinaire tradities, gemeenschapsgevoel en nostalgie. De gerechten zijn geïnspireerd op grootmoeders keuken en worden met liefde bereid. Hier herleef je nostalgische momenten met elke hap die je neemt.

Proef de warmte van traditie in elke hap bij Bistro Bovy
Waar grootmoeders recepten herleven
Waar elke maaltijd een verhaal vertelt
Bovy Events: Feesten in Authentieke Stijl

Voor jouw speciale gelegenheden biedt Bovy Events een prachtige feestzaal te huur, met of zonder catering services. De catering volgt dezelfde lijn van authenticiteit en traditie, met gerechten die doen denken aan grootmoeders kookkunsten. Voor meer informatie kun je contact opnemen via info@hetgoedvanbovy.be.

Bezoek Domein Bovy deze zomer en laat je verrassen door de charme en gastvrijheid van Bar Joseph en Bistro Bovy. Geniet van de perfecte mix van natuur, nostalgie en culinaire verwennerij!