woensdag 29 mei 2024

BENJALIEN mag cheque van €16.482 in ontvangst nemen

Vandaag was er een mooi samenkomst ten huize Benjalien, want er mocht een cheque overhandigt  worden ter waarde van € 16.482. Iedereen was al snel in de wolken en een klein feestje kon er toch komen. Jo Larbie , Carlo Luyten en Jean Hulshagen en enkele mensen van De Witpen Lummen en nog wat vrijwilligers hebben meegeholpen in de zaal op zondag. Zij zorgden dat dit bedrag  naar Benjalien kon gaan.

We hadden met volle inzet een bonverkoop ingericht voor Benjalien .
De einddatum met zaalverkoop was op 17 maart in Oosterhof te Lummen ervoor hadden de geschenkenbons van de liefhebbers een 10 tal dagen online gestaan op Pitts waar er kom op geboden worden .
Dit was al een succes met als resultaat 14515€ voor 93 schenkingen dat is een 156€ gemiddelde per duif . ( ik had gehoopt op een 9000€ online )
De hoogste bieding op internet was 1200€ op een duif van mijn Duitse vriend Markus Mühling .
Op de slotdag op 17 maart kon er dus in de zaal nog bijgeboden worden . De duiven werden opgeroepen door onze Voorzitter Jean Hulshagen en hij deed dat geweldig en er kwam nog in totaal 3125€ bij .
De Duif van Markus werd in de zaal verkocht voor 2500€ .
           
Niet alleen de bons gingen goed maar ook de vele aanwezigen in de zaal heeft ons echt een hart onder de riem gestoken . Het was een geweldige dag die we met volle overgaven deden . Ook de opbrengst van de zaal ging naar Benjalien . Na alle afrekeningen die we hadden mogen we toch wel zeggen dat we een mooi bedrag van rond de 16500€ kunnen schenken aan Benjalien . Ik wil dan ook alle schenkers, bieders , aanwezigen in de zaal de vrijwilligers die in de zaal een handje toestaken in de zaal echt danken , want zonder deze mensen gaat zoiets niet . Maar zeker onze Voorzitter Jean Hulshagen en mijn tandem duiverspeller Carlo Luyten heel heel erg danken zij hebben me geweldig geholpen en verdienen ook een dikke pluim . Deze mensen verdienen dat ze zijn elke dag in hun leven geconfronteerd met hun handicap en ook hun familie die de dagelijkse sleur meedragen . Daarom is dit met hart en ziel gedaan . Want als gezonde mensen word hier soms te weinig bij stil gestaan .Dank aan Jo Larbie voor het verslag &  veel dank aan Rudi Rijkers voor de mooie foto's