donderdag 25 april 2024

Ben je een prehistorische detective zoek de terrilosaurus in de ZLDR Luchtfabriek!

Stap terug in de tijd en laat je innerlijke detective los tijdens de prehistorische speurtocht bij ZLDR Luchtfabriek! Van 25 april tot 6 mei kun je dagelijks gratis deelnemen aan deze spannende activiteit, beschikbaar tijdens de openingstijden van ZLDR Luchtfabriek van 9.00 tot 17.00 uur.

Gedurende 11 dagen verbergt ZLDR Luchtfabriek een mysterie dat smeekt om ontrafeld te worden... Kun jij de negen verborgen terrilosaurussen vinden? Elke ontdekte dinosaurus brengt je een stap dichter bij het ontcijferen van een mysterieuze code. Onderweg zullen fascinerende weetjes over de prehistorische wereld en het mijnverleden je pad verlichten.

Als beloning voor het voltooien van de speurtocht ontvang je een heus dinosaurusei. Maar dat is nog niet alles! Je maakt ook kans om een van de verstopte terrilosaurussen te winnen.

Deze activiteit is ideaal voor kinderen, families en iedereen met een passie voor dinosaurussen en geschiedenis. Het is een perfecte gelegenheid om leren en plezier te combineren in een unieke industriƫle omgeving, tijdelijk overwoekerd door de natuur.

Mis deze kans niet om deel te nemen aan een opwindend avontuur terug in de tijd. Ontdek de geheimen die de terrilosaurussen van ZLDR Luchtfabriek bewaard hebben en laat je verrassen door wat je leert en vindt!