woensdag 28 februari 2024

zondag 3 maart gaat ROADSTARS AGAINST CANCER van start

Op zondag 3 maart gaat ROADSTARS AGAINST CANCER van start.
Er gaat voor een 80-tal gewone burgers een droom in vervulling. Zij kunnen achter het stuur van een 40-tonner kruipen en een rondje rijden op het circuit van Zolder. Dit alles onder begeleiding van een erkende instructeur en ter ondersteuning van het onderzoek tegen kanker. Er zullen in het totaal 4 voertuigen worden ingezet. Ook bieden we de mogelijkheid om een infosessie over de dodehoek bij vrachtwagens bij te wonen. Hiervoor voorziet TLV een extra truck en instructeurs.

Marc Van Grootel, drijvende kracht achter dit initiatief, verloor 2 maal zijn echtgenote aan de strijd tegen kanker. Omdat transport en trucks Marc zijn passie zijn, bedacht hij dit leuke initiatief om geld in het laatje te brengen voor zijn fietsteam van de 1000 km van Kom op tegen kanker.

Vlaams Minister-President Jan Jambon, zal om 11:20 uur aan het stuur van een vrachtwagen een ronde over het circuit rijden. Na deze rit is er een mogelijkheid voorzien om interviews af te nemen van de Minister-President, van de organisatie en de aanwezige bezoekers. De laatste beschikbare plaatsen kunnen hier gereserveerd worden.