woensdag 25 oktober 2023

HEROPENING "" ONS HUIS "" zat. 28 oktober om 20 uur met z'n allen er naartoe

“Het bestuur geeft volgende zaterdag een vat !”, zegt Peter Vanhove, de voorzitter van de vzw Ontmoetingscentrum Ons Huis.
Het bestuur van vzw Ontmoetingscentrum Ons Huis – en de mensen van Berkenbos – zijn heel verheugd dat aanstaande zaterdag 28 oktober het café Ons Huis opnieuw open gaat.

Iedereen is uitgenodigd op het ‘happy Hour’ van 20 tot 21 uur met gratis drank.

Na een korte tijd gesloten geweest te zijn is er een nieuwe uitbater gevonden, het koppel Noëlle en Guy. Ze hebben ervaring in de HORECA en zien het goed zitten om Berkenbos opnieuw een fijne ontmoetingsplaats te bieden.

“We gaan ons vooral richten op een fijne gemoedelijke sfeer met een café die open is voor iedereen en die vooral een ontmoetingsplaats moet worden voor de parochie en iedereen die hier in de buurt komt werken. We zullen vooral een ‘overdag-café’ zijn, open goed op tijd in de ochtend voor mensen die graag een goeie koffie drinken. En natuurlijk willen we graag het vergaderen in Ons Huis terug ondersteunen.”, zegt Noëlle die het ‘gezicht’ van de zaak zal worden.

En Guy dan?
Hij is een volleerde kok en slager van opleiding: “Gezonde snacks en een eerder kleine keuken zal er zijn. Altijd met verse producten. Want er werkt hier nogal wat volk in de buurt: de leraars van het Franciscuscollege, de mensen van het ziekenhuis,… En natuurlijk de bewoners van de seniorenflats in de buurt, ze zullen allemaal van onze gastvrijheid genieten”.

“We baten ook de ‘bovenzaal’ uit. Dat is de gezellige zaal boven het café. Een familiefeest, een babyborrel, een klassieke koffietafel of een grote vergadering van je bedrijf of vereniging. Wij gaan ons best doen om er een mooi moment van te maken”.

Maar vooral: kom langs! “Berkenbos heeft echt nood aan fijne ontmoetingsplaats. Daar gaan we samen met Noëlle en Guy aan werken!” zegt Peter Vanhove, de voorzitter van de vzw Ontmoetingscentrum Ons Huis.
Ons Huis is alle dagen open vanaf 10 uur. Dat wordt vroeger over een korte tijd. De sluitingsdag in woensdag.