maandag 26 juni 2023

KTPC De Mangel padelvelden zijn al klaar


KTPC De Mangel, een samengaan van TC Zolder en KTC Helzold, heeft zijn deuren reeds opengedaan. Er zijn al 5 Padelvelden klaar voor gebruik en de leden zijn al volop aan het genieten van het spelletje. Alle sporters die ook eens een balletje willen slaan zijn welkom.

Via de meeste sociale kanalen kan je info terug vinden om in losse verhuur, zelfs als je geen lid bent of via een abonnement een veld te reserveren en je talent te. Toon te spreiden. Als tijdelijk cafetaria, inclusief een WC blok, is een werfkeet in gebruik genomen en spoedig zal een grote tent de sportievelingen toelaten om een drankje te nuttigen en te genieten van de gezellige drukte. 

Er moet uiteindelijk nog een veel gebeuren maar de nieuwe club start alvast zijn activiteiten op en zo gaat het jaarlijkse tennistornooi zeker door. Op 7 Augustus zullen ook de 4 tennisvelden klaar zijn voor dit evenement en zal de club met de BBQ zijn naam weer alle eer aan kunnen doen. Het definitieve cafetaria begint alvast de goede vorm aan te nemen maar uiteraard zal door het bouwverlof dit ontmoetingscentrum pas later in gebruik genomen worden. De datum van opening wordt ergens rond eind september voorzien en zonder verdere vertragingen of ander oponthoud mogen we binnen kort de officiĆ«le opening van deze nieuwe club bijwonen. Dank aan  Linda Graulus voor verslag & foto's

Voor meer informatie en andere info mail naar info@ktpcdemangel.be of Tel +32 476 48 16 58
KTPC De Mangel gelegen in de Stadionlaan 14 te 3550 H|Z