donderdag 15 juni 2023

Groentevakman 2023 => brons voor B2 Supermarkt Broekmans uit Heusden-Zolder.

GROENTEVAKMAN 2023
De wedstrijd, ondertussen al aan zijn negende editie toe, is een initiatief van VLAM in samenwerking met Boerenbond, Buurtsuper.be, Coöperatie Hoogstraten, BelOrta en REO Veiling en met de steun van Euro Pool System. Alle zelfstandige uitbaters van een supermarkt konden deelnemen.

Een uitnodigende versrayon is het beste lokmiddel voor een zelfstandige onderneming, want consumenten associëren kwalitatieve versproducten met een kwaliteitsvolle zaak. Met een aantrekkelijke versrayon krik je dus meteen het imago op van je hele winkel. En door producten van bij ons in de kijker te zetten, speel je bovendien in op de groeiende vraag van consumenten naar lokale producten.

Met de wedstrijd ‘Groentevakman’ willen VLAM en zijn partners de versverantwoordelijken en hun team hiervoor motiveren en hen belonen voor hun dagelijkse inspanningen om groenten en fruit van bij ons in de kijker te zetten.
DIT ZIJN DE WINNAARS
Spar Eke uit Eke is de Groentevakman van 2023 in de categorie buurtsupers. Deze buurtsupermarkt streeft ernaar om haar klanten iedere dag verse groenten en fruit van topkwaliteit aan te bieden.

Het welverdiende zilver gaat naar buurtsuper Van Eccelpoel uit Herentals, met een team dat er dagelijks naar streeft om hun klanten verse en kwalitatieve producten van bij ons aan te bieden. Van Eccelpoel staat ook bekend voor hun ruim aanbod van verse ambachtelijke streekproducten.

Brons gaat naar B2 Supermarkt Broekmans uit Heusden-Zolder, een familiebedrijf met een hart voor lokale producten en de producenten uit de buurt. Zij voelen zich, net als hun klanten, sterk verbonden met de eigen streek door steeds voor lokaal te kiezen.
Met dank aan  VLAM in samenwerking met Boerenbond, Buurtsuper.be, Coöperatie Hoogstraten, BelOrta en REO Veiling en met de steun van Euro Pool System.