zaterdag 10 juni 2023

ANATOLIAN ROCK & FOOD op 17 juni MuzeCafé

ZATERDAG 17 juni kan je naar het ANATOLIAN ROCK & FOOD festival gaan dat in het MuzeCafé zal doorgaan vanaf 19u30.

Het is weer zover!!!!
Ons lang verwachtte “ Baris ile Cem olalim” oftewel “ laten we in vrede samen komen “ is op 17 juni 2023 klaar voor zijn 5 de editie in de Muze café te Zolder. Ook dit jaar is ons populair en steeds groeiende rock band KDR Charbonnage die door the voice of art is gecreëerd er helemaal klaar voor en zal ongetwijfeld de planken van het podium….? !!!!
KDR Charbonnage deeld het podium dit jaar met Süvari Özturk en Ercan Aydin.

Süvari staat bekend om zijn zelf geschreven songs “Feridun“ die in Oslo werd gekozen als het vredeslied van het jaar. Hij en zijn band hebben in verschillende landen zoals Denemarken, Griekenland, Amerika… de harten van de mensen over heel de wereld weten te veroveren.

Ook Ercan Aydin die speciaal komt overgevlogen uit Turkije en al meermaals het podium heeft gedeeld met Süvari zal dit jaar een meerwaarde geven aan de Voice of Art. In onze vereniging “ the voice of Art” is muziek de universele vredes taal voor iedereen met een beetje ritme gevoel en een goed gehoor!!!

Daarom laten we ook dit jaar van ons horen en komen weer met muziek en vrede in onze harten samen om er een onvergetelijke avond van te maken!!!
 Wij kijken er alvast naar uit. … !!!
Beste muziek- en kunstliefhebbers, wij wensen u allen een avond vol hoop en liefde door te brengen in het "Let's be CEM with PEACE" programma dat elk jaar wordt georganiseerd..... ❗️
Met optredens van ... Ergan Aydin
                              ... KDR
                             ... Süvari Öztürk


Reservatie informatie 0475/29 58 05 info@thevoiceofart.be
Je kan dan ook een hapje eten zoals een Mixed Grill Schotel of een Mezze Schotel of Kaas Schotel
MuzeCafé Marktplein 3 te 3550 H|Z