donderdag 4 mei 2023

Vrijetijdsbeurs op de Luchtballon


Elk jaar organiseren het Team van Welzijn een vrijetijdsbeurs op vraag van een lagere school uit onze gemeente. Vanmiddag was het dan weer zover en zo slaan heel wat verenigingen  hun tenten op in lagere school De Luchtballon.

Op de beurs maakten de kinderen kennis met het aanbod van verschillende verenigingen en clubs uit Heusden-Zolder. Kinderen leren op verschillende plaatsen en van verschillende mensen. Een zinvolle vrijetijdsbesteding is daarom absoluut een meerwaarde in hun ontwikkeling.

Via workshops proeven de leerlingen van sport, spel & cultuur en helpt het hen op weg in de keuze naar hun vrijetijdsbesteding. Vrijwilligers van vzw De Droomboom, Husdinio Gym, Rugbyclub 9, Judoclub Heusden, Badmintonclub Smash en Juntos Pela Capoeira halen alles uit de kast om de kinderen te overtuigen van hun aanbod.

Uiteraard zijn onze collega’s van Spelotheek Patapoef, de Academie voor Beeldende Kunsten en AAP & NEL ook van de partij. Info: www.aap-nel.be  Dank aan Frederique jamart voor de mooie foto's