vrijdag 12 mei 2023

TTC Smash Clubfeest 2023


De datum voor ons jaarlijks clubfeest werd vastgelegd op zaterdag 6 mei 2023. De voorbereiding ging weer met horten en stoten, maar alles kwam toch weer op zijn pootjes terecht. Zelfs het weer wou meewerken en zorgde voor een warme dag met af en toe een zonnetje.
Onze voorzitter, Marc, heette iedereen welkom en schetste het verloop van de feestavond.
40 volwassenen en 14 jongeren konden gaan genieten van de receptie, het leuke springkasteel, de gezinszoektocht, de barbecue, het nagerecht, de prijsuitreikingen voor onze kampioenen en beste lid, de Kahoot-quiz en het gezellige samenzijn. Niet noodzakelijk in deze volgorde.
De vlees- en visgerechten klaargemaakt op de bbq en het groentenbuffet werden door iedereen zeer gesmaakt. Een pluimpje voor traiteur Wendy (Jump2jump) en haar bakker. Ook het ijs met chocolade- of aardbeisaus wou niemand laten voorbijgaan.
De kleinsten hadden veel plezier op het springkasteel of konden het wat rustiger aandoen aan de speeltafel.
Ludo deed zijn best om alles in goede banen te leiden en mocht de prijs voor de jeugd-clubkampioen bezorgen aan Rens. Bij het nazien van de zaalzoekspeloplossingen ging het blijkbaar wel even mis, maar de jury heeft altijd gelijk. Kiekjes maken deed hij ook als hij er toevallig even aan dacht.
De clubkampioenschapswisselbeker werd door onze voorzitter overhandigd aan Wouter en mag tot volgend jaar op diens schouw prijken.
Steven had gezorgd voor een hele avond muziek, de tv-quiz, de prijzen voor de kampioenen van de B-ploeg – Kristel, Marc, NatanaĆ«l, Arno, Robert en Rudi – en hij speelde tussendoor ook nog voor fotograaf.
Jimmy, onze secretaris, had ook zijn taak. Hij mocht de lof spreken over het verdienstelijkste of meest gewaardeerde clublid van afgelopen seizoen. Met ieders goedkeuring werd Kristel in de bloemetjes gezet.
Katrien, de partner van ons clublid Artuur kwam als grote winnares van de tv-quiz uit de bus. Zij en de overige deelnemers aan het zoekspel en de quiz mochten allemaal een leuk prijsje uitkiezen.
Nog een grote dankjewel aan alle helpers bij het klaarmaken van de zaal ’s morgens, bij de receptie, achter de toog en in de keuken, bij het opruimen en in het algemeen voor de goede sfeer.
Zoals steeds hadden de afwezigen weer eens ongelijk … Dank aan Ludo Bellinkx voor TTC Smash