donderdag 19 januari 2023

""NIEUWJAARSCONCERT"" een gesprek met de Harmonie Viversel

We hadden de afgelopen dagen een gesprek met mensen van de K. H. Eigen Volk Viversel over hun ""NIEUWJAARSCONCERT"" dat aanstaande zaterdag zal plaats vinden in zaal de Vierseleer in Viversel. 

21 januari is weer een stap verder voor KH Eigen Volk Viversel, wat staat er dan te wachten?
Een gevarieerd programma met zang en muziek.
Er zullen een aantal herkenbare liedjes de revue passeren, maar om de avond te doen slagen houden we liever de meeste zaken nog als een verrassing.

Met hoeveel eigen leden zijn jullie dan op de podia ?
We zijn met een 30-tal eigen leden op het podium. We kunnen ze het best omschrijven als een gevarieerde groep enthousiaste muzikanten van alle niveaus. Vandaar dat we ook een gevarieerd programma aanbieden en veel soorten muziekstijlen opleggen, voor ieder wat wils.

Is er lang geoefend om dit concert te brengen ?
We zijn al vele maanden aan het repeteren voor dit optreden. Harmonie Viversel wil voor iedere muzikant een plaats bieden: Zowel beginnende als gevorderde kunnen aansluiten. Om dit mogelijk te maken willen we vooral muzikanten de tijd geven om deze muziekstukken onder de knie te krijgen. We willen dat de leden, buiten dat ze veel bijleren, ook vooral plezier halen uit de repetities. We geloven dat dit plezier dan ook uitstraalt naar het publiek tijdens onze concerten.

Ook 1 iemand is er speciaal Maarten Cox, hoe zijn jullie met hem in contact gekomen?
Op een bepaald moment kwam iemand op het idee , kunnen we Maarten Cox niet uitnodigen ?
En het duurde niet lang of we hadden antwoord van Maarten dat hij dit wel zag zitten.

Heeft hij ook mee geoefend met jullie ?
Maarten Cox heeft een aantal repetities bijgewoond om de zang en muziek op elkaar af te stemmen. Een live orkest met ongeveer 30 muzikanten afstemmen op zang, gebeurd dan zeker niet een kwartier voor het concert. We hebben hiervoor zeker de tijd genomen, zodat we alles zo soepel mogelijk kunnen laten verlopen tijdens het concert en iedereen er optimaal van kan genieten.

Kan je ons het verloop van de avond even vertellen ?
Een gevarieerd programma met zang en muziek, met als knaller van de avond, Maarten Cox (bekend van Ment Tv), de rest houden we nog even als een verrassing ;) .

Waar kunnen de mensen terecht voor de aankoop kaarten ?
Via de leden van de harmonie en het contactformulier op onze website : www.harmonieviversel.be -

Welke evenementen mogen wij nog verwachten dit jaar van KH Eigen Volk Viversel ?
Er zijn plannen voor een lenteconcert. We zullen dit zeker laten weten van zodra we meer informatie hebben. Foto met dank aan K.H. Eigen Volk Viversel
Hartelijk dank