zaterdag 17 december 2022

Vlammen voor het goede doel!

Van maandag 19 december tot en met donderdag 22 december vlammen cursisten en leerkrachten van CVO De Verdieping tegen kansarmoede en vóór projecten die kansen doen keren. Tijdens De Warmste Break nemen de cursisten tussen 20 en 21 uur een muzikale pauze voor het goede doel.

Joris Quintens en Roel Reynders zijn de fakkeldragers van deze solidariteitsactie voor De Warmste Week 2022. Twee vurige sfeermakers met een warm hart en een groot netwerk. Met Cliff Willy & Zijn Podiumboys, Stray Dogs, Snakes in Exile en een gelegenheidsband van de lokale muziekacademie zorgen zij voor een mooie affiche met een mix van genres.

Joris: “Kansarmoede is een thema dat me nauw aan het hart ligt. We realiseren bij CVO De Verdieping al jarenlang een actief doelgroepenbeleid waarin we kansen creëren voor schoolverlaters, werkzoekenden, vluchtelingen, asielzoekers en andere cursisten met een zwaardere rugzak. We steken onze handen graag uit de mouwen in samenwerking met lokale verenigingen en organisaties zoals bijvoorbeeld Arktos vzw, Sint-Vincentius en SAAMO Limburg vzw. Met de giften die we tijdens de concerten van De Warmste Break ontvangen, kunnen wij op onze beurt hun projecten ook steunen.”

Roel: “Voor mijn cursisten uit de opleiding Podiumtechnicus en de cursus Geluids- en Podiumtechnieken is De Warmste Break ook een kans om bij te leren. Het is een uitgebreide oefening waarin ze licht-, beeld- en geluidstechnieken omzetten in de praktijk tijdens live optredens. Onder begeleiding van hun leerkrachten maken ze er een professioneel evenement van waar we als school mee kunnen uitpakken.”

Ben je zelf nog geen cursist in de school voor volwassenen of kan je er niet bij zijn tijdens de muzikale intermezzo’s? En wil je toch graag een vrije gift doen voor het DWW Fonds van De Warmste Week 2022? De hele maand december kan je jouw bijdrage in de collectebus mikken. Die vind je aan het onthaal van CVO De Verdieping, tijdens de openingsuren. INFO CVO De Verdieping 011 53 87 33 www.cvodeverdieping.be/warmstebreak