vrijdag 2 september 2022

Persmededeling PZ H|Z => 2 aannemers beboet en werken stilgelegd

Gisteren 01/09 en vandaag 02/09 is onze verkeersdienst al druk bezig geweest met het veilig schoolverkeer. Op de invalswegen hebben zij verschillende controles gehouden waarbij 2 aannemers zijn beboet en de werken stilgelegd werden. Beide werken werden gesignaleerd binnen de 100m rond een school.
 
1 Aannemer was bezig in de St Maartenlaan, op de hoek met de Schansstraat, waar het trottoir opgebroken was en helemaal geen doorgang meer mogelijk was voor voetgangers en onvoldoende veiligheid voor fietsers voorzien was. Bovendien lagen de werken pal op een oversteekplaats vlak aan de school. Onze motards stelden vast dat er geen vergunning was om de werken uit te voeren en dat er helemaal geen signalisatieborden stond om de werken aan te duiden.


2 Voorts werden vandaag nog snoeiwerken aan de Ringlaan stilgelegd. Verschillende bedrijfsvoertuigen stonden op het fietspad en voerden grote snoeiwerken uit. Opnieuw was er helemaal geen signalisatie neergezet en was er helemaal geen doorgang mogelijk voor fietsers.