dinsdag 6 september 2022

OPLICHTERS WILLEN U NU AFTROGGELEN ANDERS KRIJG JE EEN ZUURAANVAL

We kregen een brief ingestuurd die een persoon de afgelopen dagen mocht ontvangen in zijn mailbus.
Nu  die aftroggelaars doen alles om aan jouw geld te geraken, nu ook via dit soort dreigbrieven. Ga er zeker niet op in stap gewoon naar de politie en doe aangifte.
Hieronder kan je de brief lezen die nu de ronde doet.


Ik heb de bijnaam Kill ik voer allerlei diensten uit-het is in feite vernietiging van eigendommen en verwondingen. Eigenlijk alles behalve filmen. De belangrijkste redenen zijn vaak de afwijzing van liefde of concurrentie op de werkplek. 

Deze week nam de klant contact met me op en vertrouwde me de missie toe om zuur op je gezicht te spatten. Standaard handig-snel, pijnlijk, voor het leven. Zonder al te veel lawaai. Ik ken al je routes, je adres en zelfs je route om naar je werk te gaan of je boodschappen te doen en het zal voor mij niet moeilijk zijn om dit werk te doen. Dus, nu bied ik je aan om me € 5000 te betalen voor het inactief zijn, 

Ik bied dit aan bijna alle slachtoffers aan. Als ik geen geld van u Ontvang, zal mijn persoon de missie vervullen. Als je me geld geeft, naast mijn inactiviteit, zal ik je de informatie over de klant verstrekken.

PS: je kunt proberen te klagen bij de politie, maar ik denk niet dat ze je probleem kunnen oplossen. U kunt mij betalen via bankoverschrijving Als u wilt samenwerken Je hebt 48 uur om een beslissing te nemen.