dinsdag 6 september 2022

Op pad met Paul Coolen door Noord-Italië dag 16

                         
Einde wandeltocht en fietsbezoek aan Rome
dinsdag 06 september 2022, Rome, Italië Na 15 dagen wandelen waaronder een rustdag in Assisi rond ik deze mooie tocht af. Blijkbaar was de dagtocht van zondag (12u onderweg) er wat teveel aan vooral dan nog de extra 3 km naar de B&B waardoor ik pas 20u30 aankwam. Zo leer ik ook steeds beter mijn grenzen kennen.

Lichte overbelasting van de linkervoet. Ik heb dan maandag toch nog langzaam een bergtocht gedaan maar beter werd het zeker niet.
Geen erg, 15 bijzonder interessante dagen liggen nu achter mij en 3 dragen bezoek aan Rome met mijn oude liefde " de fiets" liggen nu voor mij. Voor de geïnteresseerden: 14 dagen stappen, ruim 400 km, telkens een andere slaapplaats (behalve Assisi), elke dag gemiddeld 9-10u onderweg, dagtemperaturen 27-33⁰, meestal bergachtig, enkele dagen langs de Tiber. Ik ben gestrand op 90 km van Rome.
Nu dus in Rome waar ik een degelijke aangepaste fiets heb gehuurd voor 3 dagen (16 €/dag).
Ik ben nu in een klooster van Oasi San Francesco waar ze goedkoop kamers verhuren. Ik blijf dus Franciscus volgen.. Wil je meer foto's van Paul Coolen zien KLIK DAN HIER, bedankt Paul voor alles