donderdag 15 september 2022

GEEN BOLDERBERG LIVE, maar wel een DORPSFEEST in Bolderberg

Mijmerend denken we terug aan de geslaagde edities van Bolderberg Live, georganiseerd door de Bolderbergse Handelsvereniging. Heel het dorp kwam op straat om gezellig een pint te drinken op verschillende locaties in het dorp, met live muziek en een gezellige zomerse sfeer.

Eerst het slechte nieuws? Er is dit jaar geen editie gepland… Het goede nieuws! Er is een alternatief gepland en jij zal er bij zijn! Enthousiaste oud-leiding en ouders van de Scouts van Bolderberg slaan de handen weer in elkaar en organiseren na 2 jaar pauze een nieuwe editie van #feest! op 24 september 2022. We willen Bolderberg Live niet vervangen maar we willen met deze editie van #feest! wel van de gelegenheid gebruik maken om nog eens zoveel mogelijk mensen van het dorp samen te krijgen op een gezellig evenement dat zal plaatsvinden op het scoutsterrein in de Vrunstraat.

De ticketverkoop zal enkel online plaatsvinden en de toegangskaarten zijn beperkt omdat we de veiligheid willen garanderen. We willen graag benadrukken dat dit geen jeugdfuif is, de opbrengst gaat echter wel integraal naar de werking van de jeugd van Bolderberg!

Wacht niet langer en koop nu online je ticket via deze link en we zien jullie graag op 24 september!
(Min. leeftijd 18+)
info Hans Roose en hier kan je al de info terug vinden