zondag 12 juni 2022

be-MINE BLUES wat een blues in de 5de editie

be-MINE BLUES is volop aan de gang en heel wat publiek heeft zijn plaatsjes al gekozen, de strandstoelen waren al snel bezet want met dit prachtige weer en de geweldige muziek e  frisse drank geeft je al snel een fijn vakantiegevoel. 
Peter Bilterest onze dorpsgenoot mocht dit blues . Na Peter kwam dan de Steven Troch Band aan de beurtfestival openen en had toch een groot succes met zijn prachtig optreden. maar omstreeks 17u30 kwam dan de volgende  David Ronaldo & the Dice die het marktplein al snel in leven kreeg en iedereen genoot.

Op dit moment is The Dibs is Blues, Rhythm'n'Blues en een flinke scheut Soul. “Dibs” betekent zoveel als een claim of recht op de eerste keuze. Deze gloednieuwe band met oude bekenden claimt zijn plek in de blueswereld! aan de beurt en zorgt voor aangename sfeer, gezelligheid  Het marktplein leeft in deze 5de editie van be-MINE BLUES.

Weten dat straks de kleppers als  The Bluesbones en  Fred Klee and Southern Rumble de podia nog moeten betreden. Dank aan Linda Graulus voor deze foto's