vrijdag 17 december 2021

Fonkelt uw straat ook mee?

Wie door de straten van Heusden-Zolder wandelt, merkt ongetwijfeld op dat naast de feestverlichting in de dorpskernen ook inwoners de eerste lampjes alweer uit de knoop gehaald hebben en hun voortuin of huisgevel omvormen tot een waar lichtfestijn. Jij ook? Dat willen we zien!

Met de nieuwe actie ‘Heusden-Zolder Fonkelt’ dagen we onze inwoners uit om hun straat of buurt zo sfeervol mogelijk in te kleden en mee te dingen naar de felbegeerde titel ‘Fonkelstraat van het jaar’. Inschrijven kan t.e.m. 17 december via www.heusden-zolder.be. Uiteraard is er per straat maar één inschrijving nodig, dus spreek alles goed af met je buren.

Zet zeker je beste beentje voor, want een kritische maar eerlijke jury bezoekt tussen 20 & 30 december alle deelnemende straten en velt op 6 januari haar oordeel. De winnende straat of buurt gaat, naast de titel ‘Fonkelstraat van het jaar’, aan de haal met een geschenkkaart van €500. Perfect om later te gebruiken op een gezellig buurtfeest, om de overwinning te vieren. Daarnaast krijgen alle deelnemende huizen nog een leuke attentie.

Neem je zelf graag deel aan onze actie, maar kan je je buren niet overtuigen? Haal je lampjes alvast van zolder, want ook jij kan deelnemen! Bovendien maak je kans op een geschenkbon van maar liefst €100. Om deze winnaar te bepalen, rekenen we op de stem van het publiek.

Inschrijven en meer informatie over Heusden-Zolder Fonkelt vind je terug op www.heusden-zolder.be. Wij zijn alvast benieuwd naar jullie creativiteit want wie krijgt nu geen warm gevoel van die kleine sfeermakers in donkere dagen te zien branden.
Schrijf hier je straat in KLIK HIER
Schrijf je hier invidueel in KLIK HIER