vrijdag 26 november 2021

Platina huwelijk Nand & Paula in wzc Berckenbosch


Het koppel Nand Geuens en Paula Moons zijn op 24/11/2021 70 jaar gehuwd. Ze verblijven sinds een tweetal jaar in WZC Berckenbosch te Heusden-Zolder. 

Kort levensverhaal van het koppel:
Nand en Paula hebben elkaar leren kennen in Koersel Kappeleke. Paula zat met een bootje met de kajotters (een groep vriendinnen) op het water, toen Nand met zijn vrienden langs de zijkant toekeek.
Al snel was het liefde op het eerste gezicht. In dieje tijd zoals Paula het zegt: vrijden ze ongeveer 3 jaar met elkaar vooraleer ze gingen trouwen.
Ze zijn in het huwelijksbootje gestapt op 24 november 1951 te Koersel.
Al de jaren nadien hebben ze samengewoond in een huis in Koersel waar ze 3 kinderen op de wereld hebben gezet en grootgebracht.
Ze hebben samen twee dochters en 1 zoon. De familie is ondertussen uitgebreid tot 5 kleinkinderen en 7 achterkleinkinderen waar ze zeker fier op zijn.
Ze hebben dit in beperkte kring mogen vieren in WZC Berckenbosch waarbij Schepen Werner Janssen en Jessie De Weyer van Stad Beringen zijn langs geweest om hen te feliciteren. Vanuit het WZC heeft onze directrice Cindy Leten bloemen overhandigd aan het feestkoppel. Met dank aan het BOS Animatieteaam van wzc Berckenbosch