maandag 1 november 2021

HALLOWEEN IN DE BLAUWE WIJK

Het bleek een stortvloed te worden voor de 43 deelnemende gezinnen, die de kinderen wilden trakteren van de Blauwe Wijk in Zolder Centrum. Maar gelukkig stopte Pluvius zijn activiteiten. Voorzitter Patrick Volders hield er vertrouwen in, en kreeg gelukkig gelijk. Met paraplu en gekleurde zakjes mijmerden ze door de straten van hun wijk. Die zakjes werden goed gevuld. Van superhelden, tot Dracula. Van mooie heksen tot geraamtes.

De 43 adressen waar de kinderen mochten aanbellen, waren verschrikkelijk sierlijk versierd. Maar op het laatste moment bijgevoegde 44e adres, stond een ‘verschrikkelijk’ lieve hond op hun te wachten… Normaal de mascotte, in de racewereld van onze plaatselijke #24, maar ook nu rijkelijk snoep uitdelend aan zijn jonge fans. Eentje ervan kwam zelfs twee keer terug. Gewoon voor een malse dikke knuffel van die grote hond.

Met dat beeld was de hele opzet van vzw De Blauwe Wijk, er alweer in geslaagd, hun jongste bewoners te amuseren. Wat ze al jaren doen, nu de wijk groeit. Hun vraag is dan ook aan de nieuwe bewoners, om hun team te versterken. Als aktief medewerker, of als bestuurslid. Wie zich geroepen voelt, kan zich steeds melden bij Voorzitter Patrick Volders. Op Facebook via De Blauwe Wijk vzw. (TS)