zaterdag 9 oktober 2021

Uitreiking van de prijzen "" LEUKSTE ZOMERFOTO"" 2021

""Leukste Zomerfoto"" was een succes tijdens de maanden juli & augustus dit jaar. Maar liefst 110 inzendingen in die periode want neerkomt op ongeveer 2 inzendingen per dag. Gisterenavond zijn dan de winnaars en de sponsors samen geweest om de prijzen te verdelen in BRASSERIE-LOUNGE AVANOS

In het bijzonder wil ik dank geven aan onze sponsors want zonder hun zou dit niet mogelijk zijn geweest.
 Wat de te winnen prijzen betreft
Auva gelegen aan Graaf De Theuxlaan aan Suska Berg 
Frituur LITO Heusden aan Sint Willibrordusplein
BRASSERIE SAVARIN ST. Jobstraat 77 te Bolderberg
SPAR-AERTS Guido Gezellelaan te Heusden centrum
Café-Frituur De Koster Laarstraat te Viversel
Avanos gelegen aan het Sint Willibrordusplein in Heusden centrum, zij zorgden voor de receptie met de prijsuitreiking.

Even vertellen hoe de winnaars tot stand zijn gekomen
Deze foto’s werden overgemaakt aan 14 medewerkers van Nieuws Heusden-Zolder. Zij mochten elk 5 foto’s uitkiezen en plaatsen van nummer 1 tot 5. Als die uitslagen bij mij toekwamen heb ik zitten tellen een foto op nummer 1 kreeg 5 punten en foto nummer 5 kreeg 1 punt. En dan was het gewoon alles samentellen en we wisten wie de winnaars waren.

1ste plaats  Een zwart wit foto van Floris  op vakantie in het Duitse Pünderich wist al 4 jaar (met onderbreking 1 jaar corona) in de Top 5 der winnaars te vertoeven.  En de hoofdprijs geschonken door AUVA 10 inch Tablet. Hartelijk dank AUVA

2de plaats. Bos Caroline stuurde  de foto in van Alicia Liefsoens waterpret in het zwembad. Deze foto verzamelde 16 punten en kreeg dan een waardebon van Brasserie Savarin ter waarde van €50. Hartelijk dank SAVARIN.

3de plaats  was voor Franky Vanderaerden zijn foto getiteld "" MEEUW"" Franky lokte een meeuw op het strand van  het Nederlandse Zeeland tot vlak bij hem. Deze foto was goed voor 15 punten en een SAVARIN waardebon ter waarde van €50. Hartelijk dank SAVARIN

4de plaats met 13 punten was voor Ronny Put. De foto ""sexleven van een meikever"" werd gemaakt in natuurgebied Wintelre in Nederland en goed voor een waardebon ter waarde van €25 bij Café-Frituur De Koster in Viversel.

5de plaats zien we de foto van Benny Munters staan ""Vakantie in eigen land"" Benny en gezin trok naar het TIK-TOK Museum in Brussel en maakte daar een foto met de zusjes Lilly & Ella.
11 punten bracht dit op en een waardebon van Frituur Lito Heusden om 2x een Bavookesgroes of 2x Jocobushooi te gaan eten.

6de plaats met 10 punten voor Jean Wijnants, Jean stuurde een foto in  van Lena op verlof in de Panne met opa & oma.  Hierdoor mocht Jean een waardebon ontvangen van SPAR-AERTS Heusden voor een  TAPAZ schotel.

7de plaats. Als laatste mocht Rosita Vandebroek  ook een waardebon voor een TAPAZ schotel ontvangen van Spar-Aerts Heusden. Zij was op verlof  in Duitsland en op de ""KANDEL berg (1243m hoog) maakte Rosita een foto van een paraglider (dit is trouwens de plaats dat paragliders zich ontmoeten in Duitsland).

Tot de zomermaanden van 2022 voor de nieuwe editie Leukste Zomerfoto en dank aan Joseph Bams voor de vele foto's.