vrijdag 22 oktober 2021

Etixx en Circuit Zolder worden partners met voordelen voor BMX’ers en Avondfietsers

De sportvoedingsspecialist Etixx en Circuit Zolder zijn vanaf nu partners. Voor Etixx is dit een mooie gelegenheid om zijn naambekendheid in de sportwereld nog op te drijven. Circuit Zolder kan dankzij het partnership de Avondfietsers en BMX’ers van de BMX Circuit Zolder Club een extraatje bieden. Aan het partnership heeft Etixx namelijk een mooie geste verbonden voor hen die zich echt in het zweet werken.

30 procent korting op alle Etixx voeding en supplementen + Bevoorrading

Leden van BMX Circuit Zolder en houders van een Cycling Card kunnen met een kortingscode alle producten uit het Etixx sportvoedings- en supplementengamma met 30 procent korting aankopen op www.etixxsports.com. In de welkomstpakketten zullen er ook samples van Etixx worden verdeeld. Recreatieve fietsers en trainingsbeesten kunnen hun inspanning tijdens het avondfietsen bovendien rekken dankzij de bevoorrading ter plaatse door Etixx. Dit zal gebeuren op enkele dagen doorheen het jaar tijdens het Avondfietsen.

Etixx, pionier en partner van sterke atleten
Etixx, een toonaangevend merk, werd in 2009 opgericht in België. Vanaf het begin was het de ambitie atleten te ondersteunen bij het bereiken van hun doelen. Intussen is Etixx uitgegroeid tot een pionier in op wetenschap gebaseerde sportvoeding en advies, zowel voor professionele atleten als voor amateursporters. Voldoende trainen is de sleutel tot succes, maar een gezond voedingspatroon is minstens even belangrijk. Op www.etixxsports.com vind je per sporttak advies en aanbevelingen voor aangepaste voeding en supplementen. Etixx is zelf partner van onder meer Telenet Giants Antwerp, RSC Anderlecht, de wielerploeg van Sport Vlaanderen-Baloise en tennisster Elise Mertens.

Circuit Zolder, waar fietsers thuis zijn
Circuit Zolder heeft een rijke wielergeschiedenis. Harm Ottenbros in 1969 en Mario Cipollini in 2002 werden er wereldkampioen op de weg. Elk jaar wordt er een manche van de Telenet Superprestige gereden. De Lotto BMX Track staat dan weer garant voor spektakel. Het WK BMX in 2015 en 2019 en recent nog het EK BMX zijn hier het levende bewijs van. Circuit Zolder is fun-fast-fantastic! Is FUNFASTIC!

Geen wonder dat de BMX Circuit Zolder zijn ledenaantal gestaag ziet groeien. En nog sneller zal zien groeien met de steun van Etixx! Geen wonder dat het avondfietsen op Circuit Zolder razend populair blijft. En nog populairder wordt, ondersteund door Etixx!