dinsdag 21 september 2021

Tegelspreukjes krijgen een vervolg

Ook dit jaar willen we tijdens de eerste 10 dagen van oktober het belang van geestelijke gezondheid en veerkracht onder de aandacht brengen. Vorig jaar hebben we hiervoor typische spreukentegels aangeboden op strategische plaatsen zoals het gemeentehuis, de bib, … Het succes van deze actie schreeuwde om een vervolg en kreeg dat ook. De aftrap werd een tijdje geleden gegeven door de leerlingen van het 5de en 6de leerjaar, maar ook door cursisten van CBE en CVO. Hun opdracht was duidelijk: toon je schrijftalent en verzin creatieve en positieve spreuken.

Uit alle inzendingen koos onze jury 5 winnaars:
• Wees als een toiletpot en ontvang iedere boodschap
• Als het leven je een slechte banaan geeft, maak er dan een geweldige milkshake van!
• Met een lach maak je je dag!
• Eet glitter in de ochtend en je straalt de hele dag!
• Probeer een zaklamp te zijn in iemands donkere tocht

De bedenkers kregen naast eeuwige roem hun spreuk op een echte keramieken tegel en een boekenbon t.w.v. € 100 voor de hele klas. In oktober kan je net zoals afgelopen jaar deze tegeltjes terugvinden op verschillende locaties in Heusden-Zolder.

Maar hier stopt het niet mee! Op www.heusden-zolder.be vind je tot en met 6 september een aantal spreuken. Stem op jouw favoriete spreuk en wie weet wordt ook deze spreuk vanaf 1 oktober op een tegeltje aangeboden.
Info: Team Welzijn – 011 80 80 80