donderdag 30 september 2021

KVLV Eversel, 100 jaar in beeld, van Boerinnengilde naar Vrouwen met vaart : 1917-2017

De volgende 2 maanden (okt. + nov.) gaan we dagelijks iets brengen uit het boek "" 100 jaar KVLV Eversel"" en we vroeger aan Gerda Beutels en Godelieve Swinnen even een woordje te schrijven


Ter gelegenheid van 100 jaar KVLV Eversel gaven we een boek uit met foto’s en teksten van vroeger en nu. Het is een vereniging waar vele sterke vrouwen ons voorgingen. Vanaf januari 2020 veranderde de naam in Ferm. En vandaag zijn we nog altijd springlevend, ook al kwam een virus op onze weg. Samen zijn we FERM!

Ferm Eversel. Dat zijn wij. Dat ben jij.
Bij Ferm Eversel zijn alle vrouwen welkom. Ook jij! Wij zien geen verschillen, wij maken het verschil. Rekening houdend met onze veranderende samenleving wil Ferm Eversel vrouwen kansen geven om elkaar te ontmoeten. Welkom! Kom eens proeven, experimenteren, ontmoeten, ontdekken.

Bruisend van goesting.
We bruisen. Van idee├źn. Van goesting. Samen leuke dingen doen, dicht bij huis of al eens op verplaatsing. Veelzijdige activiteiten, op je lijf geschreven. Of grenzend verleggend. Iedereen blij maken. Daar worden wij blij van. 

Ferm. Nog veel meer.
Ferm is meer dan enkel de vereniging.
Er zijn medewerkers en vrijwilligers actief bij Ferm huishoudhulp, kinderopvang, thuiszorg, dagopvang,…
Laat je inspireren op Samen Ferm.be

Troostplek.
Ook Ferm Eversel opende een troostplek. Dit is een mooi stilteplekje midden in het groen waar je naartoe kan gaan, troost vinden. Waar men verbondenheid in verlies en verdriet kan voelen. Maar ook opnieuw hoop en vertrouwen in de toekomst.

Je hebt Ferm ontdekt. 
En je wil meer van dat. Dat kan.
Volg ons op Facebook Ferm Eversel.
Of stuur een mailtje naar fermeversel@gmail.com