woensdag 28 juli 2021

Terugblik naar de reis van zvc La Baracca naar Parijs 14 juli 2010 fotooverzicht


Op 14 juli 2010 werd er een bus ingelegd door zvc La Baracca om samen naar Parijs te gaan. Dit werden onvergetelijke momenten  die we jullie nog eens willen tonen na zoveel jaar.

De zaalvoetbalploeg zvc La Baracca zijn echte vrienden onder elkaar, en naast de voetbal trekken de meeste ook met elkaar op en overal naartoe. Nu we draaien de  tijd terug naar 14 juli 2010 toen het bestuur van zvc La Baracca een bus inlegde naar  Parijs. Op korte tijd was de bus volledig vol met inschrijvingen.
De dag breekt aan en in alle vroegte  vertrekt dan de lange busreis naar Frankrijk. Onderweg worden enkele halten gehouden voor plaspauze en een sigaretje te roken en dan door naar Parijs.
PARIJS WAS FANTASTISCH en buiten ijsjes eten waren er echt gerichte bezoeken en een boottocht over de Seine, bezoek aan de ijzeren toren EIFELTOREN s' avonds genieten van het uitgangsleven, lekker eten met de Franse keuken en een bezoek aan de Moulin Rouge. En dan weer opstappen in de bus richting Lindeman.. Een pracht van een dag voor iedereen.