zondag 31 januari 2021

Het vaccinatiecentrum Watt17 staat er al mooi bij.
Ons vaccinatie centrum in Watt17 staat klaar om de mensen van Heusden-Zolder en Lummen toe te laten om hun prikje te komen halen. Het zal in het begin wat wennen zijn voor de meeste onder ons maar je komt toe en gaat via de zijkant  de stalen trappen naar boven. Natuurlijk zal er op deze trappen nog voor de nodige veiligheid van de mensen gezorgd worden. Neem nu bijvoorbeeld als het gevroren heeft dan kunnen deze trappen wat ijs bevatten en glibberig overkomen, hier zal nog voor een oplossing gezocht worden maar wellicht worden er speciale matten gelegd zodat niemand kan verwond of gekwetst worden. VEILIGHEID primeert altijd in Heusden-Zolder.

Maar er zijn ook mindervaliden die ook binnen moeten geraken, en die mensen zouden een aparte ingang krijgen. Kom je binnen dan zal je onmiddellijk gewezen worden hoe je moet verder gaan en waar je op moet letten zodat dan ook iedereen snel zijn weg kan vinden en wegwijs wordt in deze grote zaal van Watt17. Alles staat mooi klaar in afwachting dat de overheid ons de vaccins zal toesturen en de inentingen van start kunnen gaan.

En onze burgemeester Mario Borremans liet mij de afgelopen dagen weten dat ze nog niet weten op welk moment of wanneer en hoeveel vaccin zal toekomen. De intake-gesprekken met de vrijwilligers zullen weldra starten. Met veel dank aan Tom De weyer  van Watt17  voor deze foto's ons te bezorgen