Prêt à Goûter - Le Bistrot gelegen in de Sint-Jobstraat 83 te 3550 Heusden-Zolder

Hier kan je de website raadplegen KLIK HIER

Als chef in hart-en-nieren, gedreven door zijn enthousiasme naar het bereiden van pure en authentieke gerechten, opende Geert samen met zijn dochter Maaike en zoon Bart in 2003 Restaurant Prêt-à-Goûter boven het slachthuis in Hasselt. Het concept slaat aan bij de gastronomische liefhebbers en wordt al snel bekroond met een Michelinster in 2005. Jarenlang staan vader Geert en zoon Bart er voor bekend om in hun restaurant Prêt-à-Goûter (1 ster en 4 bordjes) absolute topproducten in alle eenvoud maar met grote deskundigheid en zorg klaar te maken. Die aandacht voor het authentieke product primeert ook in de beslissing om de bistrot – toen nog "Le Bistrot d'à Côté" die zich vlak naast de sterrenzaak bevond- te openen.


Gillardeau Oesters KLIK HIER
Reserveren doe je best hier KLIK HIER
Bolderberg live menu KLIK HIER
Vergaderlunch KLIK HIER
Plan je route naar ons KLIK HIER
Openingsuren
Maandag Lunch: 12.00 - 14.00
Diner: 18.00 - 22.00
Vrijdag Lunch: 12.00 - 14.00
Diner: 18.00 - 22.00
Zaterdag Diner: 18.00 - 22.00
Zondag Lunch: 12.00 - 14.00
Diner: 18.00 - 22.00
We zijn gesloten op dinsdag, woensdag en donderdag