vrijdag 30 augustus 2019

Brandweer H|Z mag cheque van €28.000 in ontvangst nemen

Brandweer Heusden-Zolder mocht vandaag een cheque van €28.000 in ontvangst nemen samengebracht door de verschillende benefiet en solidariteitsactie's die de afgelopen dagen en weken werden georganiseerd door de verschillende handelaars voor de nabestaanden van 11 augustus Benni Smulders & Chris Medo die het leven lieten en de gewonde Arno Barzan die nog steeds in het hospitaal verblijft. 
Deze som geld kwam er door de crowdfunding, spaarpotjes in de winkels en bedrijven die hun steentje ook bijdroegen. En niet te vergeten de bakkerij Schreurs, frituur Cité, B2 supermarkt  Broekmans, Eetcafé De Kring en andere die allemaal bijdrage leverde en een mooie som van €28.000 opleverde. Maar er waren ook inwoners die spontaan hun giften zijn komen binnen brengen in de brandweerkazerne.
De korpsleiding Heusden-Zolder is blij dat er zo'n medeleven in H|Z is geweest en  dit heeft weerslag gehad op ons brandweerkorps maar onze brandweermannen en oversten  staan weer klaar voor iedereen goed te kunnen helpen. (Foto straks met dank aan Bart Claes)