dinsdag 4 juni 2019

Vernieuwd Barnoe viert zomer 2019 in Heusden-Zolder


Zomerbar Barnoe verhuist.
Niet Hasselt, maar de oude Bierkaai in Viversel wordt tussen juni en september de centrale verzamelplaats voor alle liefhebbers van gezelligheid en zomerse vibes. “Met deze nieuwe locatie, pal aan het Albertkanaal, mikken we zowel op een jong publiek als op toeristen en families met kinderen. Zeven dagen op zeven”, kondigt zaakvoerder Dirk Decoster aan. Fris concept voor jong en oud Vorig jaar opende Barnoe de deuren aan de gebouwen van hogeschool PXL in Hasselt.

De nieuwe ligging in Heusden-Zolder - aan het water, net aan fietsknooppunt 303 - is niet lukraak gekozen. “Iedereen die de zomer ten volle wil komen beleven, is welkom bij Barnoe. Door de openingsuren te verlengen – dagelijks van 11u tot 23u – willen we een heel breed publiek aantrekken”, geeft Dirk Decoster aan. “Fietsers, toeristen die Limburg bezoeken, families met kinderen, jongeren en volwassenen, noem maar op.

” Van sharen tot spelen Het nieuwe Barnoe opent de deuren tussen 15 juni en 15 september en zal elke dag mensen verwelkomen. Zowel liefhebbers van zomerse beats als van culinaire toppertjes komen er straks aan hun trekken, legt Decoster uit. “Zonnige muziek, food sharing, barbecue met alles erop en eraan voor grotere groepen, cocktails, ... Onze inrichting en uitgebreide kaart staan volledig in het teken van samen ontspannen.” “Voor gezinnen met kinderen zijn er natuurlijk ook aangepaste hapjes. De kleinsten kunnen zich trouwens volop uitleven in de speeltuin of op het springkasteel.

En als het weer even tegenzit, dan is er voldoende plaats onder ons groot overdekt terras.” Picknick on demand Over het comfort van de bezoekers heeft Dirk Decoster dit jaar extra hard nagedacht. “We installeerden een zogenaamde Picnic Automatic, verschillende kwaliteitsautomaten die werken volgens de allernieuwste technologie. Iedereen kan er een snelle hap meepikken of een verfrissend drankje kopen. Het aanbod is breed: van koffie en zoete hapjes tot healthy food, broodjes of croques. Zo bedienen we onze zomerbezoekers op elk moment van de dag, zelfs buiten de openingsuren.”
Zomerbar Barnoe: Laarstraat 41, 3550 Heusden-Zolder