zaterdag 13 juli 2019

Overzicht 10 jaar Truckstop vandaag


De ganse dag door bleef  er maar volk komen aan de feestelijkheden van ""10 jaar Truckstop"" in Viversel. Het begon allemaal net voor de start van de Truckrun voor 't Weyerke. Een grandioos succes zowel van de opgekomen Trucks als de begeleiders en de aanhang hier rond.

Als deze Trucks samen de baan op waren en door Heusden-Zolder toerden zo naar 't Weyerke om al de bewoners daar een hart onder de riem te steken en dan weer terug naar Truckstop. Raf Violi zorgde ondertussen dat de boel op stelten stond met zijn grandioos optreden. Dan kwam er een daverend applaus voor de mooie cheque overhandiging van €1700 aan Jan Thiry de directeur van 't Weyerke en dan brak het feest uit zijn voegen.  Met het optreden van ""Festijn""  kwam iedereen goed los en men zong de nummers mee en de danspasjes volgde al snel. En dan Xandee die de mensen in de feesttent direct naar haar hand kon plaatsen en de beste nummers bracht.

Maar dan kwamen de Romeo's hun nummers brengen en je zag toch duidelijk dat er zeer veel mensen gekomen waren om de optreden van de Romeo's bij te wonen. 'T was een geslaagde namiddag ook voor de kinderen want de gebroeders Kerfs en hun team hadden dus ook gedacht aan zeer veel animatie voor de kinderen. Springkastelen, shmink en glitter tattoo's .
Een mooie viering en zeker ferm uitgewerkt ... PROFICIAT.
Met dank aan Linda Graulus voor deze foto's