zondag 2 juni 2024

Vier 60 Jaar Innovatie bij CVO De Verdieping


Dit jaar viert CVO De Verdieping een bijzondere mijlpaal: 60 jaar eigentijds en eigenwijs onderwijs. We kijken terug op een rijke geschiedenis van innovatie en vooruit naar een veelbelovende toekomst. Onze leslocaties stralen verbondenheid uit, elk met hun eigenheid en een vleugje eigenwijsheid. Zo wordt onze iconische schachtbok, De Skip, vanaf 2026 een thuishaven voor alles wat XR en VR te bieden heeft. Deze transformatie geeft vorm aan een toekomst waarin leren en creëren samensmelten.

Ons jubileumjaar staat in het teken van nieuwe cursussen en het verder bouwen op datgene waarin we, samen met onze cursisten en partners, het verschil kunnen maken. Het geslaagde schooljaar 2023-2024 maakte ons alleen maar enthousiaster om van dit feestjaar iets bijzonders te maken.

Word Deel van Ons Jubileum
Wil je volgend schooljaar ook deel uitmaken van onze unieke beleving en samen met ons het 60-jarig jubileum vieren?
Dan kon je u vanaf vandaag om 14 uur inschrijven voor de cursus of opleiding van jouw dromen.
Ons aanbod ontdek je vanaf dan op www.cvodeverdieping.be.

Infomomenten in Juni
Liever een persoonlijke touch of wat extra uitleg?
Dan ben je welkom op een van onze infomomenten in juni. Vandaag hebben we onde deuren wagenwijd opengezet dit van 14 tot 18 uur. Heel wat mensen kwamen een kijkje nemen en schreven zich al in voor het nieuwe schooljaar.
Wil je als volwassene je diploma secundair onderwijs behalen of via een beroepsopleiding een carrièreswitch maken?
Kom dan naar onze infosessie op 25 juni van 18.45 tot 20 uur.
We helpen je het ideale traject vorm te geven in een krachtige leeromgeving met praktijkgerichte aanpak en persoonlijke trajectbegeleiding.
Kom langs en ontdek hoe CVO De Verdieping samen met jou de toekomst vormgeeft!
Dank aan Frederique Jamart voor de foto's