zondag 30 juni 2024

Sergio Toto en Vanessa Issa samen op de podia van Eetkaffee De KringFoto's met dank aan Niels Panis
Sergio Toto
Sergio Toto, afkomstig uit Houthalense, is een veelzijdig muzikant die piano, keyboards en zang combineert. Sinds zijn 14de is hij actief in de muziekwereld, waar hij bekendheid heeft verworven in zowel Heusden-Zolder als Houthalen-Helchteren. Sergio staat bekend als een emotionele artiest die enkel optreedt als hij tevreden is met de kwaliteit van zijn prestaties. Zijn toewijding aan muziek en zijn perfectionistische instelling maken hem een geliefde figuur in de lokale muziekscène.

Vanessa Issa
Vanessa Issa, een buitengewoon getalenteerde zangeres, heeft haar stempel gedrukt in diverse muziekwedstrijden. Ze nam deel aan "The Voice Belgique" in 2017 en "The Voice van Vlaanderen" in 2018, waar ze deel uitmaakte van team Koen Wouters en het schopte tot de knock-outs. Daarnaast heeft ze meegedaan aan "Starstruck" als Whitney Houston, waar ze haar eigen Whitney Houston-carrière begon ondanks dat ze niet won.

Vanessa is ook de zangeres van de coverband N.E.S.S.I.E, die wekelijks repeteert in Bilzen en bestaat uit een leadgitarist, ritmegitarist, drummer, bassist en Vanessa zelf als zangeres. Deze band staat bekend om hun energieke optredens die altijd zorgen voor een geweldige sfeer en gezelligheid.

Hun Samenwerking
De samenwerking tussen Sergio Toto en Vanessa Issa begon iets meer dan twee jaar geleden en was meteen een succes. Hun chemie op het podium was onmiddellijk merkbaar, wat resulteerde in een vruchtbare muzikale samenwerking. Hun optredens omvatten een breed scala aan nummers in het Nederlands, Engels en Italiaans, waarbij Vanessa's fluwelen stem het publiek steeds weer weet te betoveren.

Recent Optreden
Op een recente avond stonden Sergio en Vanessa samen onder het overdekt terras bij Eetkaffee De Kring in Heusden. Ze brachten een gevarieerd repertoire ten gehore dat door het aanwezige publiek zeer gewaardeerd werd. De prachtige uitvoering van liedjes en de warme ontvangst van de luisteraars maakten het tot een onvergetelijke avond.

Een speciale dank gaat uit naar Steven en Hilde van Eetkaffee De Kring voor het organiseren van zo'n mooie avond. Eetkaffee De Kring is gelegen aan Guido Gezellelaan 3, 3550 Heusden-Zolder.

Conclusie
Sergio Toto en Vanessa Issa vormen samen een dynamisch muzikaal duo dat blijft groeien in populariteit. Hun passie voor muziek en hun vermogen om het publiek te betrekken en te vermaken, maakt hen een kracht om rekening mee te houden in de Belgische muziekscène.