vrijdag 28 juni 2024

PAGADDER neemt afscheid van de laatstejaars kleuters

Wat een mooie en emotionele dag moet het geweest zijn bij Pagadder!
De kleuters die hun laatste jaar in de kleuterklas hebben afgesloten en binnenkort naar de lagere school gaan, hebben een belangrijke mijlpaal bereikt. Het is altijd speciaal om dit te vieren, vooral omdat het ook een moment is om afscheid te nemen van hun vertrouwde omgeving, vriendjes en de juf die zo'n grote rol in hun ontwikkeling heeft gespeeld.

Zo'n feest is een geweldige manier om het schooljaar af te sluiten en de kleuters het gevoel te geven dat hun inspanningen en groei worden erkend en gevierd. Het is ook een mooie gelegenheid voor de juf om afscheid te nemen van haar leerlingen en hen veel succes te wensen voor hun volgende avontuur in het lager onderwijs.

Het moment van afscheid nemen kan soms een beetje emotioneel zijn, zowel voor de kinderen als voor de juf, maar het markeert ook het begin van een nieuw hoofdstuk vol nieuwe ervaringen en kansen. Hopelijk kijken de kleuters met een goed gevoel terug op hun tijd bij Pagadder en zijn ze enthousiast voor wat komen gaat. Dank aan Tony Sempels voor de foto's, tekst Rudi Coomans