zondag 30 juni 2024

Opening Heusden kermis

Dit jaar werd de kermis in Heusden, zoals elk jaar traditioneel geopend door de burgemeester, een evenement dat bekend staat als Heusden Bolt. De ceremonie begon met het doorknippen van het lint, gevolgd door optredens van de bands Rumour has it en Straydogs. Helaas was het weer druilerig en nat, waardoor veel toeschouwers wegbleven.

Er waren enkel tenten geplaatst voor de VIP's, die daardoor konden schuilen, terwijl de andere bezoekers geen beschutting hadden.
Gelukkig werden er al snel enkele privétenten verzameld en opgezet, zodat ook de rest van het publiek droog kon staan. Nadat deze tenten waren geplaatst, stroomde het pleintje langzaam vol met mensen.

De optredens op het plein, van Rumour has it en Straydogs, trokken uiteindelijk toch nog een aardig publiek. Ondertussen had Dominique een optreden in Café De Kring. Oorspronkelijk zou dit optreden op het buitenterras plaatsvinden, maar door de stevige regen verplaatste hij zijn optreden naar binnen. In het Gezellehuis kon je genieten van de muzikale klanken van Festeyn. Hun optreden zorgde voor een geweldige sfeer en het Gezellehuis zat dan ook helemaal vol. Met veel dank aan Linda Graulus voor verslag & foto's