zondag 23 juni 2024

LILIANE SAINT-PIERRE In concert met '60 jaar on tour'

Ondanks de match van onze rode duivels tegen Roemenië waren een 200-tal fans van Liliane St.-Pierre komen opdagen in de schouwburg van Muze CC. Na 60 jaar op de planken brengt een niet kapot te krijgen Liliane met volle goesting al haar hits. Veel covers van Elton John, Bruce Springsteen. Jojo en Sacha voor de LGBTQ mochten niet ontbreken. Een heerlijke avond voor de bewonderaars.

Liliane Saint-Pierre staat al 75 jaar positief in het leven en vanaf juli 2024 ook 60 jaar passioneel op de planken. Haar poriën ademen op elk moment bevlogen talent. Dit icoon getrokken uit de Vlaamse klei is een vocaliste met wereldklasse, met een unieke klankkleur, sierlijke podiumprésence en een groot hart. Ze bracht door de jaren heen al duizenden mensen in vervoering.

‘We gotta stop’ is de titel en eerste zin van de eerste grote hit van haar carrière. Daar heeft ze niet lang over na moeten denken. Nee hoor, na 60 jaar is de muziek en het podium nog steeds haar grote passie. Of zoals John Miles het zo prachtig heeft verwoord: ‘Music was my first love and it will be my last’. Dit concert brengt ze dan ook als dank en respect aan haar trouwe publiek. www.lilianesaint-pierre.be Met veel dank aan Ann Jordens voor deze mooie foto's .Tekst met dank aan Arnaud Bloemen e cc Muze