dinsdag 25 juni 2024

Heusden-Zolder zkt. talent

Dit jaar krijgt Heusden-Zolder een creatieve make-over met het innovatieve straatkunstproject 'Tour Elentrik'. Onder leiding van Treepack, een kunstenaarscollectief gespecialiseerd in street art, zullen de grauwe nutsvoorzieningskasten in onze gemeente getransformeerd worden tot kleurrijke kunstwerken.

Met 'Tour Elentrik' willen we de uitstraling van onze straten verfraaien en lokaal artistiek talent een podium bieden. We zijn daarom op zoek naar creatieve inwoners van Heusden-Zolder vanaf 16 jaar die zin hebben om een elektriciteitskast om te toveren tot een uniek kunstwerk. Workshops en ontknoping

Op zaterdag 20 juli organiseert Treepack een inspirerende workshop waar de geselecteerde deelnemers verschillende technieken leren om hun artistieke visie tot leven te brengen. Deelname aan de workshop is verplicht indien je geselecteerd wordt. Het project wordt opgeleverd op 8 september en de kunstwerken worden later officieel onthuld.

Fietsroute Heusden-Zolder Bolt De beschilderde nutsvoorzieningskasten zullen deel uitmaken van de nieuwe fietsroute 'HeusdenZolder Bolt', een prachtige route van 36 km die fietsers langs de mooiste plekjes van onze gemeente leidt.
Doe Mee!
Ben jij een creatieve geest, woon je in Heusden-Zolder en ben je minstens 16 jaar oud? Grijp dan deze unieke kans en stel je voor 8 juli kandidaat! Doe mee en laat jouw artistieke stempel achter in het straatbeeld van Heusden-Zolder