dinsdag 4 juni 2024

Gratis renovatieadvies met MijnVerbouwbegeleiding

In het voorjaar startten we de collectieve wijkrenovatie op in de Schrijverswijk. Daarbij kunnen de inwoners samen met hun buren renoveren aan gunstigere voorwaarden én zonder zorgen. Maar zo’n collectieve wijkrenovatie kunnen we maar één keer per jaar doen. Om ook andere inwoners de kans te geven om voordelig te renoveren, gaat het lokaal bestuur in op MijnVerbouwbegeleiding van Energiehuis Limburg.

Met MijnVerbouwbegeleiding geniet je nu dus van hetzelfde voordelige aanbod, zonder dat je wijk geselecteerd hoeft te zijn. Een renovatiebegeleider neemt al de zorgen over de verbouwing van je woning weg. Je ontvangt helemaal gratis energieadvies en renovatiebegeleiding aan huis door een onafhankelijk expert, hulp bij het opvragen van offertes en advies bij het aanvragen van leningen en premies. Je kan je inschrijven via de website van Energiehuis Limburg of aan het woonenergieloket dat iedere dinsdagvoormiddag in het gemeentehuis aanwezig is.
Maak hiervoor eerst een afspraak.
Een energiedeskundige komt daarna gratis bij jou aan huis.
Samen bekijken jullie de verschillende renovatiemogelijkheden. Nadien ontvang je een adviesrapport op maat van je woning. Uiteindelijk beslis je zelf welke renovaties je wenst uit te voeren. Info: www.energiehuislimburg.be