woensdag 19 juni 2024

Ducati Zolder Behoort tot Top 40 Wereldwijd qua Klantentevredenheid!


Met enige trots mag Ducati Zolder melden dat het wereldwijd behoort tot de beste 40 Ducati dealers op het gebied van klantentevredenheid! Deze speciale eer werd afgelopen weekend bekroond met twee awards tijdens de Ducati Day. Ducati Zolder ontving deze uit handen van vertegenwoordigers van Ducati West Europe. De eerste award was voor klantentevredenheid met betrekking tot onze service, en de tweede voor klantentevredenheid met betrekking tot onze sales. Hiermee zijn wij de enige in de Benelux regio en behoren wij tot de top 40 Ducati dealers wereldwijd. Onze dank gaat uit naar onze klanten en ons team voor hun voortdurende toewijding.

Johan Heremans, zaakvoerder van Ducati Zolder, zegt: “Het voelt geweldig om na jarenlange inzet en hard werken hiervoor beloond te worden. We blijven verder werken zoals we tot nu toe al gedaan hebben en wie weet kunnen we nog verder groeien.” De nieuwste Ducati modellen zijn steeds te bewonderen in onze showroom, en klanten komen regelmatig langs om deze te bekijken en soms ook om te kopen. Johan en zijn team hebben jarenlang gewerkt aan de ijzersterke reputatie van hun motorzaak met de snelle, Italiaanse machines. Dit bleef niet onopgemerkt bij de hoofdzetel van Ducati West Europe, die hen feliciteerden met deze uitstekende score op het gebied van klantentevredenheid. Tijdens de Ducati Day op het circuit van Spa-Francorchamps namen Johan en zijn medewerkers de twee awards in ontvangst.

De eerste award betrof klantentevredenheid over de service en het onderhoud, en de tweede voor het uitstekende verkoopadvies. Voor Johan is dit een mooie bevestiging van zijn harde werk. “Ducati heeft de laatste jaren erg hard gewerkt aan haar productengamma, waardoor wij met een glimlach zeer aantrekkelijke motoren kunnen aanbieden. De goede sfeer in ons team, met uitstekende techniekers en verkopers, straalt duidelijk af op onze klanten en de dienstverlening die we hen bieden. Ik ben Ducati ontzettend dankbaar, maar natuurlijk ook de mensen die hier zowel voor- als achter de schermen de zaak draaiende houden, en uiteraard de talloze klanten die hier over de vloer komen en blijkbaar heel positief waren in de beoordeling van ons werk. Daarvoor doe je het uiteindelijk toch.”

Wie zelf het Ducati-gamma wil ontdekken, of gewoon eens een kijkje wil nemen bij de best gewaardeerde dealer van de Benelux, kan van dinsdag tot en met zaterdag terecht aan het St-Willibrordusplein 3 te Heusden-Zolder. Met dank aan Johan Heremans en het hele team van Ducati Zolder.