maandag 10 juni 2024

BART KAËLL & LUC APPERMONT ‘Luc en Bart een paar apart’ 17 juni VVK kaarten cc Muze

DINSDAG 8 OKTOBER OM 14u - schouwburg CC MUZE
BART KAËLL & LUC APPERMONT ‘Luc en Bart een paar apart’
In 2019 waren Bart Kaëll en Luc Appermont voor het eerst samen in CC MUZE te gast met een intieme reis door hun professioneel leven en hun ondertussen meer dan 40 jaar lange relatie. Met nooit eerder vertelde anekdotes werd het publiek meegezogen in een nostalgische middag met een lach en een traan.

Maar Bart en Luc zijn nog lang niet uitverteld. Wat deed Luc in Las Vegas? Waarom verbaasde Bart het publiek in Bangkok? Deze twee monumenten uit de Vlaamse showwereld hebben nog ontelbare anekdotes zowel van voor als achter de schermen, én ook nog mooie en pakkende verhalen uit hun persoonlijk leven. Met uiteraard ook deze keer veel aandacht voor muziek: verrassende songs, maar ook bekende nummers in een nieuw jasje. Hierbij worden ze begeleid door een ijzersterke vijfkoppige liveband met Marc de Boeck, Claude de Maertelaere, Raf Helsen, Stijn Tondeleir en Jan Decombele. Kortom, een nieuwe nostalgische reis door de voorbije 40 jaar die u absoluut niet wil missen. Na de voorstelling is er koffie en taart in de balzaal.

Tickets kosten 20 euro en zijn te verkrijgen vanaf 17 juni in CC MUZE, Marktplein 3 of via www.muze.be. Een samenwerking tussen Seniorenraad Heusden-Zolder & CC MUZE