zaterdag 29 juni 2024

50 jaar Blauwe Wijk.

Een eenmalig jubileum, wat nog lang herinnerd zal worden. Een aderlating voor de organisatie, omdat hun Voorzitter niet aanwezig zou zijn op dit zomers feest. Patrick Volders die herstellende is van een kwalijke ziekte, vertoefde in het ziekenhuis. En hoopte dan ook op een goed verloop van dit feest, dat volledig in het teken stond van dankbaarheid aan hun oprichters.

Wat zijn bestuursleden niet wisten, is dat Patrick een paar uurtjes vrij zou krijgen van zijn Oncoloog, om toch eventjes bij zijn vrienden van de Blauwe Wijk te kunnen zijn. Daarna moest hij weer terug.

Roger en Maurice werden voor hun 50 jaar inzet bedankt. Samen met al de anderen die deze vzw stuwden. In het verleden, én heden. Het jonge huidige bestuur werd bedankt voor hun ondernemende ideeën. Maar ook Nathalie, de stille kracht achter Voorzitter Volders, werd hartelijk bedankt. Een pakkend, liefdevol moment wat velen nog lang zal bijblijven. Hij verliet dan ook weer zijn feestje, met een gerust hart, en een groot applaus.

Wetende, dat zijn aanhang, een schitterend zomerfeest organiseerden, met alles erop en eraan. Voor jong en oud, zoals gebruikelijk. Zelfs de regen kan dit feest niet stoppen. Met veel muziek, sangria en warme lekkernijen. Waarin de afwezigen weer ongelijk kregen. De aanwezige buren, gaan dit geslaagd feestje zeker aan hun door vertellen morgen. Met een dikke proficiat aan vzw de Blauwe Wijk voor deze geweldige prestatie. Met veel dank aan Tony Sempels voor verslag & foto's