woensdag 22 mei 2024

'' WERELDFEEST ''"" op de Lindeman met massa bezoekers


Vandaag verzamelden alle kinderen van de wijk Lindeman en omstreken op """Wereldfeest in wijk Lindeman"". Dit in een organisatie van Sandra van wijkwerking Lindeman, Wendy Huis van het kind en afdeling welzijn en lokale economie Heusden-Zolder.

Een mooie organisatie met veel amusement voor de kinderen met tal van gratis workshops die er gehouden werden. Berenhuis was aanwezige en zorgden ervoor dat de kinderen laaiend enthoesiast werden door de mooie bezigheden of dans- Djembé spelen waar zelfs de ouders aan meededen. Voor de ouders was er een fairtrade café en dan was er de eet-snoepstand die echt veel bezoekers kende. Ook Arktos met Thomas & co wist de jeugd bezig te houden met mini voetbal dat erg in en succesvol was.

Een te gekke namiddag voor de kinderen op wereldfeest Lindeman. Iedereen leverde fijne inspanningen die voor de kinderen de moeite waren om een mooie buitenspeeldag te hebben en te beleven. AAP & NEL die ook op het hele terrein rondliepen en de kinderen verwende en samen op de foto wilde met iedereen. DANK jullie allemaal en vooral Sandra en haar team van vrijwilligers die voor deze geslaagde namiddag gezorgd hebben. Verslag & foto's Rudi Coomans