zondag 26 mei 2024

Tweede editie "MEMORIAL Johnny Leten" jeugdtoernooi bij SK Heusden 06


Vandaag vond de tweede dag van het jeugdtoernooi "MEMORIAL Johnny Leten" plaats bij SK Heusden 06, op de velden van Noordberm. Aan het toernooi namen ongeveer 35 teams deel, waaronder RC Hades (het team van Johnny Letens kleinzoon), FC Diest, KVK Beringen, KFC Eksel, KFC Wezel Sport en KSK Kasterlee. (Kleinzoon van Johnny zou de foto's in het album zijn foto 1 en 2) 

Deze tweede dag was bijzonder, omdat de jongere spelers van de 'onderbouw', U6 tot U12, in actie kwamen. Deze leeftijdsgroepen spelen zonder klassement, wat betekent dat iedereen van U6 tot U12 na afloop van hun wedstrijden een medaille ontving. Dit benadrukt het idee van puur voetbal, waar plezier en ontwikkeling voorop staan in plaats van competitie.

Een grote pluim gaat uit naar alle vrijwillige medewerkers die de hele dag hielpen om het toernooi soepel te laten verlopen. Voor de hongerige bezoekers waren er kebab, frietjes, hotdogs en ijsjes beschikbaar.

Het was een fijne dag vol goed voetbal op de velden van Noordberm, met veel sfeer en enthousiaste ouders die hun kinderen luidkeels aanmoedigden. PROFICIAT aan het bestuur, de coaches en alle vrijwillige medewerkers voor het organiseren van dit prachtige tweedaagse toernooi dat afgelopen weekend zoveel vreugde bracht. Dank aan Fredrique Jamart voor de mooie foto's