zondag 2 juni 2024

TTC Smash ClubfeestNa enkele weken met wisselvallig weer bleek de dag van ons clubfeest goed gekozen.
Om 15u30 kwam men het springkasteel opzetten en meteen begon de zon te schijnen. Dus geen tentje nodig voor de barbecue en de receptie kon buiten plaatsvinden.

36 volwassenen en 14 jongeren konden gaan genieten van de receptie, het leuke springkasteel, de barbecue, het nagerecht, de prijsuitreikingen voor onze kampioenen en beste lid, de Kahoot-quiz en het gezellige samenzijn. Niet noodzakelijk in deze volgorde.

De vlees- en visgerechten klaargemaakt op de bbq en het groentenbuffet werden door iedereen zeer gesmaakt. Een pluimpje voor traiteur Wendy (Jump2jump). Ook het ijs met chocolade- of aardbeisaus wou niemand laten voorbijgaan.

De kleinsten hadden veel plezier op het springkasteel of konden het wat rustiger aandoen aan de speeltafel. Kiekjes maken deed Ludo als hij er toevallig even aan dacht en Steven nam deze taak over tijdens de uitreiking van de vele gewonnen prijzen.

De clubkampioenschapswisselbeker werd door onze voorzitter overhandigd aan Wouter. Omdat hij deze nu drie opeenvolgende jaren heeft gewonnen, mag die nu voorgoed op zijn schouw staan blinken. De prijs voor de jeugd-clubkampioen was voor Senne.

Steven had gezorgd voor een hele avond muziek, de tv-quiz en de prijzen voor de kampioenen van de A-ploeg – Frederik, Jimmy, Wouter, Andy en Ben.

Frederik werd dan weer naar voor geroepen als het verdienstelijkste of meest gewaardeerde clublid van afgelopen seizoen.
Mathis kwam als grote winnaar van de tv-quiz uit de bus. Hij en de overige deelnemers mochten allemaal een leuk prijsje uitkiezen.
Nog een grote dankjewel aan alle helpers bij het klaarmaken van de zaal ’s morgens, bij de receptie, achter de toog en in de keuken, bij het opruimen en in het algemeen voor de goede sfeer.
Met veel dank aan Ludo Bellinck voor verslag & foto's