zaterdag 11 mei 2024

SOLORIDERS “OPEN AIR MOTORCYCLE FESTIVAL”

Gisteren starte dan bij de Soloriders op Lindeman hun eerste avond|nacht evenement op het grote terrein naast de Diyanet moskee. Al een groot suces  want gisterenavond kwamen er al zo'n 490 people en ongeveer 100 kinderen voorbij de kassa om dit fijn evenement van dichtbij mee tte maken en vooral  om te genieten van een prachtige zomerse avond.  Na het groot succes van vorig jaar willen zij dit jaar een grotere evenement maken. Het terrein is dan ook opnieuw omgetoverd tot een festival met DJ-performance, foodtrucks, exclusieve motoren, kinderanimatie, … . Daarnaast zijn er ook standjes van verschillende motorverenigingen en verkopers aanwezig zijn.

Er is een camping aanwezig zodat je ook deze avond op het terrein kan overnachten en veel lol en plezier kan beleven aan de grote vuurtonnen die  met de donker aangestoken worden. Heb je een hongertje dan is dit geen probleem want der zullen verschillende foodtrucks opgesteld staan op het terrein. En voor zij die blijven overnachten is er ook ontbijt voorzien die je kopen.

Verder is err ook veell beleving voor de kinderen op het terrein van springkastelen tot de bereidbare stier, schminken en tal van andere zaken. Dus reden genoeg om er een familiedag van te maken.

Via deze weg willen we u, uw gezin, vereniging of club graag uitnodigen voor dit tweedaagse evenement.
 Wanneer? zaterdag 11 mei 2024
 Waar? Valentinusstraat 61, 3550 Heusden-Zolder
 Inkom? €15, kinderen onder 12j gratis
 Contact: soloridersbelgium@gmail.com
 Gratis parking
 Mogelijkheid voor ontbijt tegen betaling.