donderdag 9 mei 2024

ROCK-FEST bij Rock Café Etalage in Berkenbos


In de schaduw van Berkenbos ontwaakt het Rock Café Etalage opnieuw, beladen met de belofte van muzikale extase. Voor de negende keer ontvouwt zich het jaarlijkse Rock Fest, een ode aan het rauwe ritme van de Rock.

’s Middags begon het programma wanneer Black Fuel het podium betreedt, het startsein voor een onvergetelijke dag van muzikale hoogtepunten. Promise Down, rijzen op als volgende groep, gevolgd door de brullende Motorheads en de bedwelmende klanken van Hurricane Seasons.

Maar dit jaar is het Claudia’s concert, want hoewel Joël aanvankelijk aarzelde, overtuigde Claudia met vastberadenheid en passie de organisatie op zich te nemen. En ze heeft er weer heel veel tijd in gestoken. Terwijl de avond vordert en Metallica het podium betreedt, vult een gevoel van gemeenschap de lucht. Hier, in de donkere kern van het café, ontstaat een magie die alleen muziek kan oproepen - een moment waarin zorgen vervagen en enkel het pulserende ritme van de muziek telt. Dit is meer dan een festival; het is een viering van vriendschappen. Er heerst steeds een leuke sfeer met fijne en gezellige mensen. Dit is zeker ook een verdienste van Joëlle en Claudia van Rock Café Etalage, die iedere openingsdag met veel liefde en vriendschap hun klanten verwelkomen. Met veel dank aan Linda Graulus voor verslag en foto's